Den beste gaven du kan gi er å gi ansatte valget. Da føler de seg inkludert og ivaretatt. FOTO: g-stockstudio

At man blir glad for julegaver er noe alle vet. At man blir enda gladere av å kunne velge sin egen julegave – det er en litt bedre bevart hemmelighet.

Det finnes ingen grenser for hva en firmagave kan være. Og det er mange hensyn som skal tas i en bedrift, enten dere er mange hundre eller bare noen få, unge eller gamle, kvinner eller menn. Den enkleste måten å sikre at alle får noe de liker er å gi det lille ekstra. Og det lille ekstra; det er valget!

Slik lar du de ansatte velge sin egen julegave

Dine ansatte får link til en egen nettside som presenterer gavevalgene og lar dem velge.

Inspirasjon og idéer til gavevalgene finner du på sveprofilgaver.no. Sve Profilgaver har rådgivere tilgjengelig og vil sammen med deg sette sammen ditt utvalg, lage en webside der de ansatte får se utvalget og velger sin gave. Når fristen er ute og alle har valgt gave sørger Sve Profilgaver for å pakke alle julegavene pent inn og sende dem til kontoret deres, eller til de ulike avdelingene.

Kontakt en rådgiver hos Sve Profilgaver

Hvordan skal man velge?

Det er lurt å sette sammen et utvalg som representerer ulike kategorier. Hos Sve Profilgaver er det lett å velge da gavene allerede er sortert i kategorier; mat – alltid populært – kjøkkenprodukter, hjem & hygge, reise og sport & fritid. Gjør du det på den måten er du garantert å finne noe for enhver smak. Eller kanskje følger du et tema og vil velge varianter ut i fra det, eller om du ønsker å gi noe som følger bedriftens visjon. Mulighetene er mange.

Alt til sin pris

Julegaver til ansatte får du kjøpt i alle prisklasser. Det er ditt eget budsjett og lommebok som avgjør. Og det koster ikke noe ekstra å la de ansatte velge!

Det er lurt å velge litt fra alle kategorier når du skal lage utvalg. Da finner alle noe de liker.

Benytt deg av ekspertene

Rådgiverne våre jobber året rundt for å finne de beste gaveløsningene, smake på den beste maten, teste ut de kuleste gadgetsene og den tøffeste jakken. De er til for å gi deg råd – og det er dem som kan sette sammen de ultimate julegavevalgene.

OM SVE PROFILGAVER
Sve Profilgaver er en fullverdig leverandør av mat- og firmagaver og profileringsartikler.
Vi har showrom og lager i Sandvika og et stort utvalg. Fører egne og kjente merkevarer.

 Les mer om Sve Profilgaver