Det skal så lite til, men er så viktig. Sørg for at kundene dine ville gitt deg fem stjerner i en kundeundersøkelse. FOTO: NicoEINino

Det er veldig enkelt, men så viktig: kundepleie.

Et av de viktigste innslagene i en bedrifts markedsføring, og generell drift, er kundepleie. Det koster både tid og penger å skaffe en ny kunde, og hvordan du behandler kunden er avgjørende for om de handler hos deg igjen.

Kundepleie er ikke bare hyggelig, men også avgjørende for bedriftens lønnsomhet og økonomi. Et enkelt grep i kundepleien er en oppmerksomhet og ønske om god jul.

Kundepleie i praksis

En gave som sendes eller leveres til kunder i forbindelse med jul er et godt virkemiddel og som bidrar til at kunden føler seg verdsatt og får lyst til å gjøre forretninger med deg videre.

Kundegaver kan være så mangt: En matgave de ansatte kan dele i lunsjen, et pent serveringsfat fra Rosendahl eller nydelig konfekt fra Ole Chokolade.

På bildet ser du fra venstre: Oliven gourmet selectionRosendahl Grand Cru serveringsfat og konfekt fra Ole Chokolade.

Tips til gaver

Mat og drikke, konfekt, termos, sitteunderlag, tekstiler, glass, vaser, høyttalere eller en god kniv er alle gode tips for en kundegave. Du kan velge mellom ren oppmerksomhet, eller om du vil merke gaven med din egen logo og reklamere litt for egen virksomhet i samme slengen.

Gaveidéer: telysestaker fra Chef, vase fra Kähler eller en brødpose fra Stelton.

På bildet ser du f.v.: Telysestaker, vaser fra Kähler og Stelton brødpose.

Bare husk å hold deg under 250,- så er også gaver til kunder fradragsberettiget.

Se utvalg av gaver du kan gi til kunder

Tilpass gaven til ditt eller kundens interesser: termokopp fra Stelton, ryggsekk med refleks fra Clique og POP up høytaler fra Chef sound.

På bildet ser du f.v.: Steltonkopper, Ryggsekk fra Clique og POP up høytaler.

OM SVE PROFILGAVER
Sve Profilgaver er en fullverdig leverandør av mat- og firmagaver og profileringsartikler.
Vi har showrom og lager i Sandvika og et stort utvalg. Fører egne og kjente merkevarer.

 Les mer om Sve Profilgaver