Fjellsport
Fjellsport

innhold_annonsor2

Selger merkevarer for mer enn
100 MNOK i 2015!

Nettbutikken Fjellsport.no vokser videre og vil etter sannsynlighet passere 100 MNOK i omsetning i år. Et enormt utvalg av kjente merkevarer, fornøyde kunder og rask levering er blant årsakene til at stadig fler nordmenn handler klær og utstyr til turer, trening og generelt friluftsliv hos nettopp Fjellsport.no.

Fjellsport_produkter_fjell2Enormt utvalg av alt til friluftsliv – sommer som vinter
Med mer enn 20000 varer på lager har Fjellsport.no et bredt utvalg av kvalitetsvarer. Her finner du alt fra turklær, fjellstøvler,terrengsko, telt, soveposer, liggeunderlag, ryggsekker/bager og generelt turutstyr – til GPS, GoPro, ski, pulker, ekspedisjonsutstyr og hodelykter, for å nevne noe. Kun kvalitet og fra kjente merkevarer.

Robotlager – for presis og rask levering
Nylig gjorde Fjellsport nok en storinvestering i kampen om å tekkes kundene. Det nye, automatiserte logistikksystemet Autostore gir plass til flere varer, mer kontroll og totalt sett en raskere og mer presis håndtering av varelageret. Nå blir rask levering enda raskere!

Årets butikk i 2014 – årets julegave-butikk i år?
I fjor ble Fjellsport.no kåret til Årets Butikk i segmentet Sport og Fritid av Prisjakt. Kåringen betyr ekstra mye fordi det er kundene som stemmer frem vinneren. Service og levering ble fremhevet, sammen med utvalget. I år håper vi at Fjellsport.no blir landets mest populære nettbutikk for julegaver til de frilufts-interesserte!

Har du ikke handlet julegavene ennå?

Ta en rask titt på det enorme utvalget på Fjellsport.no i dag! Kjøp julegaver fra blant Arc´teryx, Norrøna, Garmin, Kari Traa, Hagløfs, Fjällräven, GoPro, Brynje, Houdini, Mammut, Rab og mer enn 90 andre merkevarer i dag.