En god lakkbehandling kan utføres på 60 minutter.

Lakkbehandling av høy kvalitet og med lang holdbarhet er både tidkrevende og har en høyere prisklasse. En høyere pris kan forsvares med mye håndverk for å få det beste resultatet. For bileiere som vil ha det beste til bilen sin, er Ditec lakkbehandling det riktige valget.
Kunder er imidlertid forskjellige og har ulike preferanser og behov, ikke minst når det gjelder pris. Mange bileiere ønsker seg en enklere og raskere løsning for lakkbehandling, der pris og ventetid er viktigst. Det finnes et godt alternativ, enten du skal gjøre bilen klar for salg og ønsker å «shine» den opp til en fornuftig pris eller ikke ønsker å investere i en mer kostbar lakkbehandling.

Hos Mitt Dekkhotell kan du få lakkbehandling på 60 minutter.

Helautomatisk

– For disse kundene tilbyr vi behandling med vår nye helautomatiske voksmaskin, sier daglig leder Kjetil André Flor i Mitt Dekkhotell. Den nye maskinen reduserer ventetiden betraktelig og kunden kan vente på at lakkbehandlingen utføres.
Prosessen starter med en håndvask av bilen, deretter kjøres bilen til voksmaskinen for helsprøytes med et voksmiddel, for så å behandles av de automatiske poleringsklutene.
– 20 000 poleringskluter går sakte og skånsomt over bilen og hele prosessen tar 60 minutter mens bileieren leser en avis og tar en kopp kaffe. Behandlingen koster kun 1400 kroner, uavhengig av type personbil, forteller Flor. Holdbarheten av voksmiddelet er 6-9 måneder.
– Selvfølgelig er vårt hovedfokus vårt flaggskip-produkt Ditec, men vi innser at det finnes et marked for de som vil ha en rask og prisgunstig lakkbehandling. Med våre nye automatiske voksmaskin tilbyr vi nå hele spekteret av lakkbehandling i alle prisklasser, sier Flor.

Les mer om Mitt Dekkhotell her!