Du er nok ikke alene om å ha sittet i en av disse stolene i løpet av livet. Til høyre; finansdirektør Helge Gausnes i Stokke AS. Foto: STOKKE AS

 

– I kundeportalen kan ansatte enkelt gå inn og sjekke hvordan det står til med deres pensjon, sier Helge Gausnes, Stokke AS.

NHO og Storebrand har fornyet avtalen om levering av pensjon til NHOs medlemsbedrifter. Dermed er NHO-medlemmer sikret et svært godt pensjonstilbud fremover.
Stokke AS er blant dem. Bedriften er verdenskjent for sin Tripp Trapp-stol. Selskapet ble grunnlagt i Ålesund i 1932, men er nå kjøpt opp av det Belgia-baserte investeringsselskapet NXMH.

Lær mer om NHO Pensjon her

Ansatte må tas godt vare på

Om lag 110 personer er ansatt i Norge. En av dem er finansdirektør Helge Gausnes. Han startet i Stokke AS i 2001 og har til daglig ansvaret for regnskapsavleggelse og administrativ oppfølging. Han er klar på hvor viktig det er med gode ordninger for alle ansatte.

– Det er viktig med konkurransedyktige betingelser i forbindelse med ansettelser. I tillegg er det svært viktig for oss som arbeidsgiver at våre ansatte blir tatt godt vare på, sier Gausnes.

Gode betingelser og enkle løsninger

Når det kommer til pensjon har de siden 2006 hatt NHO Tjenestepensjon, forløperen til NHO Pensjon.
– Grunnen til at vi takket ja til tilbudet i utgangspunktet var at de var det rimeligste og beste i markedet. Det er de fortsatt – og i tillegg har Storebrand alltid hatt gode løsninger på administrasjonssiden. Det er klare argumenter for oss, sier Helge Gausnes.

Når det gjelder løsningene Gausnes snakker om, trekker han frem følgende som spesielt viktig for Stokke AS:
– En god kundeportal. Den er enkel og intuitiv å bruke, på den måten unngår vi å gjøre feil. De ansatte kan enkelt gå inn og sjekke hvordan det står til med deres pensjon.

NHO Pensjon tilpasses alle

Stokke AS er langt fra alene om å benytte seg av pensjonsordningen. NHO Pensjon er Norges klart største ordning, og nærmer seg 10 milliarder i pensjonskapital per januar 2017.

Kristin Diserud Mildal, avdelingsdirektør for pensjon og forsikring i NHO. Foto: NHO

Den gode oppslutningen om ordningen viser at NHO Pensjon er et viktig medlemsgode, som mange av våre medlemsbedrifter setter pris på, sier Kristin Diserud Mildal.

Hun er avdelingsdirektør for pensjon og forsikring i NHO og trekker frem at da de lagde NHO Pensjon var fleksibiliteten spesielt viktig.

– Noe av det vi la vekt på da vi lagde NHO Pensjon var at det skulle kunne passe til både små og store medlemsbedrifter. Det nye tilbudet skal i utgangspunktet passe så godt som alle våre medlemsbedrifter, og vi er svært fornøyd med betingelsene.

Artikkelen er produsert av VG Partnerstudio i samarbeid med NHO og Storebrand.

Bli en del av NHO Pensjon – klikk her for å lese mer