Nå kan du få svært gunstig rente på grønne billån hos AS Financiering.

 

AS Financiering tilbyr deg lukrative lån til elbiler og hybridbiler.

Salget av miljøvennlige biler viser en kraftig økning, godt hjulpet av lave avgifter og andre fordeler. Mange har hittil kjøpt slike biler som bil nummer 2 i husstanden, men miljøvennlige biler er nå i ferd med å ta over som førstevalget.
– Store deler av Norge er avhengig av å bruke bil, vi ser nødvendigheten av at folk har bil, og vi følger med på utviklingen. Politikerne et uttalt mål om at alle nye biler skal være utslippsfri i 2025, og det er usikkerhet rundt dieselforbud i Oslo. Vi opplever derfor en stor etterspørsel etter grønne billån. Det selges et betydelig antall elbiler i Norge hvert år og vår andel av lån til elbil er sterkt økende, forteller markedsansvarlig Erling Morkemo i AS Financiering.

– Vi tilbyr billån til alle elbiler og hybridbiler, fra Nissan Leaf til Tesla

Lavere kostnader

Det heleide datterselskapet av Sparebanken Øst har spesialisert seg på finansiering av biler og har lansert det gunstige produktet «Grønt billån».
– Hva slags biler omfattes av denne ordningen?
– Vi tilbyr billån til alle elbiler og hybridbiler, fra Nissan Leaf til Tesla, svarer Morkemo.

Lær mer om AS Financiering her!

Billån til elbil har en svært gunstig nominell rente, samt lavere etableringskostnad og terminkostnader.
– Nominell rente er fra 3,49 prosent, og nedbetalingstiden er inntil ti år, forteller Morkemo. AS Financiering tar kun pant i bilen og ikke sidesikkerhet i form av bolig osv. Belåningsgraden er opp til 100 prosent, men kundene kan også velge 20 eller 35 prosent egenkapitalandel. Jo høyere egenkapitalandel, desto lavere rente.

Tesladrømmen kan bli virkelig med hjelp fra ASFinanciering!

Kalkulator

AS Financiering har på sin hjemmesidene en enkel og uforpliktende billånskalkulator for lån til elbiler, slik at du kan beregne hva et billån fra oss vil koste deg per måned. Morkemo sier at med BankID kan du signere lånedokumentene elektronisk og få billån på dagen, slik at du kan slå til raskt når du finner et godt kjøp.
Han er ikke i tvil om at markedet for grønne billån er i kraftig vekst.
– Mange kunder ser at slike lån tilbys og hiver seg rundt. Vi tar derfor denne utviklingen på alvor, sier han.
Da elbilene og hybridbilene kom på markedet, var det bekymringer over et stort fall i annenhåndsverdien. Elbile har imidlertidig vist seg å holde seg langt bedre i verdi enn bekymringne tilsa. – Vi ser at det etter hvert er blitt et ganske stort bruktmarked for slike biler, sier Morkemo.