innhold_annonsor2

En velordnet økonomi gir deg enkel tilgang til rask likviditet. Lånene som Komplett Bank tilbyr, gjør at du har disponible midler til enhver tid.

Har du en betydelig inntekt, betyr det gjerne at du også unner deg og din familie et godt liv. Du har har gjort kloke investeringer i eiendom og tegnet pensjonsforsikring, og du legger til side kapital for barnas utdannelse og fremtidige bolig. Du gjør forsvarlige disponeringer – men du har kanskje ikke 200 000 kroner tilgjengelig hvis du raskt skulle trenge dem?

Det kan være mange grunner til at man ønsker seg større likviditet: En reparasjon av taket på hytta som må utføres før vinteren. Et kjøkken som ideelt sett må fornyes innenfor en tidsramme, fordi det er da de dyktige håndverkerne er tilgjengelige. Eller kanskje du har stått grundig på i et ekstra krevende prosjekt, og ønsker deg en drømmeuke sammen med fruen i Karibien…

Du venter kanskje attpåtil på en bonus eller et utbytte, som først blir utbetalt et par måneder senere?

Du bestemmer selv hvor mye av lånet du til enhver tid vil bruke

I din situasjon er behovet for likviditet enkelt å løse. Komplett Bank kan tilby deg et Fleksibelt Lån opptil 400 000 kroner uten sikkerhet. Fleksibelt Lån betyr at du selv bestemmer hvor mye og hvor ofte du vil nedbetale lånet. Det eneste vi ber om er en minimum månedlig betaling av renter og gebyr.

Når lånerammen er etablert, avgjør du selv hvor mye av lånet du til enhver tid vil bruke. Du belastes renter kun for den delen av lånet som er benyttet. En av de store fordelene med Fleksibelt lån er at du også slipper å etablere et salgspant.

Når du søker om Fleksibelt Lån elektronisk, kan pengene utbetales på dagen, og vi tilbyr deg lånet til en av markedets gunstigste renter. Pengene bruker du til hva du måtte ønske. Med Fleksibelt Lån i Komplett Bank har du til enhver tid god likviditet tilgjengelig

SØK OM LÅN HER

Eksempel på lån og rente:
kr 65 000 over 5 år; Nominell rente 14,3 %, effektiv rente 16,9%
Etableringsgebyr kr 640. Totalt kr 94 333.

Komplett_BANK_logo_