Mat er en populær gave å gi sine ansatte til jul. Mulighetene er mange og det er lett å finne noe alle kan like. FOTO: alexkinch

Enten du skal kjøpe julegave til mange eller få – her får du bransjens beste tips: mat!

Å kjøpe julegave til sine ansatte eller kunder er enkelt om du følger vårt tips.

Mat. Enkelt og greit.

Matgaver er en sikker vinner. Du kan selv bestemme innholdet, og det er lett å tilpasse dersom du har ansatte som har spesielle behov eller allergier. Hos Sve Profilgaver finner du blant annet nøye utvalgte spekepølser, Norges beste laks, en prisvinnende leverpostei og et lammelår en konge verdig. Vi har løsninger som ikke inneholder gluten, og vi har svinfrie pakker.

En matgave skal smake godt å gi og smake godt å få. Alle løsninger på bilde består av smaker som komplementerer hverandre.

På bildet ser du fra venstre: en sammensetning av kulinariske opplevelser, smak av Norge og en spesialpakke uten svinekjøtt.

Det er også populært med tapenader, oljer og balsamico eller skikkelig god sjokolade. Et godt tips er å kombinere for eksempel ost og kjeks med et ostefat og noen gode ostekniver. Eller hva med en dekorativ ølkasse fylt med drikke og noen stilige glass?

Ønsker du å gi noe varig er det lurt å kombinere mat og drikke med f.eks. kniver, en bolle eller noen gode ølglass.

Her ser du f.v: en spesialtrekasse fra Wettre bryggeri, en designbolle fra SEA med sjokoladekonfekt og den populære Fromage Chamonix Gourmet Gold.

Du finner matgaver som er nøye sammensatt med smaker som komplementerer hverandre på sveprofilgaver.no/matgaver eller snakk med oss så skreddersyr vi en løsning som passer din bedrift.

Kontakt en rådgiver

En koffert full av spekepølser. En hel serranoskinke med stativ, eller et badsturøkt lammelår med tilbehør. Mulighetene er mange.

Her ser du f.v: en kulinariske spekepølser, en hel serranoskinke med stativ og lammelår med spennende tilbehør.

Ikke glem drikken

Hos Sve Profilgaver kan du også kjøpe drikke til maten. Vi har et spennende utvalg drikke både med og uten alkohol opptil 4,7%. Ønsker du egne etiketter på flaskene ordner vi det også for dere. 18 års aldersgrense gjelder både kjøper og mottaker av gaver som inneholder alkohol.

Se utvalget av drikkevarer

Oppbevaring og holdbarhet

Husk å bestille julegavene for levering til riktig tid. Har du ikke kjølerom å oppbevare gavene i er det lurt å bestille levering så tett opptil utdeling som mulig. Sve Profilgaver har kjølerom i Sandvika og vi kan levere så sent som lille julaften.

Besøk gavebutikken
Kontakt en rådgiver for å vite mer

OM SVE PROFILGAVER
Sve Profilgaver er en fullverdig leverandør av mat- og firmagaver og profileringsartikler.
Vi har showrom og lager i Sandvika og et stort utvalg. Fører egne og kjente merkevarer.

 Les mer om Sve Profilgaver