Ingrid og Sondre Kristiansen
Ingrid og Sondre Kristiansen

innhold_annonsor2
Ingrid Kristiansen (59) er intet mindre enn en levende legende med utallige mesterskap og rekorder på merittlisten. Sønnen Sondre Kristiansen (22) er en av de store talentene innen terrengsykling. Han sikter seg inn mot verdenstoppen og får gode råd av mor Ingrid underveis.

I sine glansdager på 80-tallet var hun blant verdens aller beste langdistanseløpere og satte i løpet av karrieren hele fem verdensrekorder.

Etter at karrieren tok slutt har Kristiansen holdt en aktiv livsstil og er opptatt av å holde seg frisk og rask. Hun har også viet tiden sin til å hjelpe andre med å komme i bedre form, og sønnen Sondre er ikke noe unntak: Som 13-åring startet Sondre med sykling fordi han ville finne på noe annet enn å spille fotball. Han har allerede flere sterke internasjonale plasseringer bak seg, blant annet en 13. plass i VM terrengsykkel rundbane U23.

For at Sondre skal fortsette den positive utviklingen og klare overgangen til seniorklassen, kreves en langsiktig tankegang samt full fokus på detaljene. Her er det godt å ha en mor som vet hva som kreves for å nå til topps i en krevende internasjonal idrett. – Det er viktig å ha fullt fokus på målet, og ikke gi opp selv om det kan butte imot fra tid til annen, sier Ingrid.

– EGO Superegg gir meg den ekstra energien jeg trenger for å greie en aktiv hverdag

Detaljene er også viktige, slik som et optimalt kosthold. Det er denne bevisstheten som gjorde at Ingrid begynte å spise Ego Superegg for mange år siden.

– Jeg bruker EGO Superegg fordi jeg har en aktiv hverdag som personlig trener og treningsveileder, sier Ingrid Kristiansen som setter pris på det ekstra overskuddet hun har opplevd etter at hun begynte å ta kosttilskuddet.

– EGO Superegg gir meg den ekstra energien jeg trenger for å greie en aktiv hverdag, fortsetter hun. – EGO Superegg burde vært like naturlig å ta som tran.

Etter anbefalinger fra Ingrid, har EGO superegg også blitt en del av hverdagsrutinen til Sondre, som trener 10-25 timer i uken.

– Jeg føler at jeg får brukt mer av det jeg har inne. Jeg føler meg sterkere og mer utholdende. EGO Superegg har blitt en viktig del av treningshverdagen min, avslutter Sondre Kristiansen.

Sondre Kristiansen har allerede flere sterke internasjonal plasseringer bak seg
Sondre Kristiansen har allerede flere sterke internasjonal plasseringer bak seg