innhold_annonsor2

Smålån fordelt på flere kredittkort gir dårlig oversikt og høye renter. I Komplett Bank kan du samle lånene, til en gunstig markedsrente.

Har du god økonomi får du garantert hyppige tilbud om kredittkort. Over tid har du sannsynligvis anskaffet noen kort, og hatt glede av kreditten. Når man har nok midler til å betjene kredittkortlånene, tenker man ikke bestandig over hva smålånene egentlig koster. Man glemmer vel noen ganger også å summere opp hva kredittkortene medfører av samlede utgifter. Har du slike forpliktelser, og et par forbrukslån i tillegg, er det fornuftig å refinansiere alle smålånene til ett lån.

Med et Fleksibelt Lån i Komplett Bank oppnår du bedre betingelser, og du får et mye mindre beløp å betale hver måned. Du avgjør selv hvor mye og hvor ofte du nedbetaler. Det eneste banken ber om, er at du betaler inn renter og gebyrer minst én gang i måneden. Med smålånene samlet i et Fleksibelt Lån, har du også bare én faktura og ett gebyr å forholde deg til.

Kredittkort har en gjennomsnittlig rente på 22 prosent. I Komplett Bank kan du refinansiere alle kredittkortlån og forbrukslån med en rente til under halvparten! Fleksibelt Lån gir deg en rimeligere og enklere hverdag.

SØK OM LÅN HER

Eksempel på lån og rente:
kr 65 000 over 5 år; Nominell rente 14,3 %, effektiv rente 16,9%
Etableringsgebyr kr 640. Totalt kr 94 333.

Komplett_BANK_logo_