Da Montblanc lagde sin første penn i 1924, valgte de å kalle den for et mesterstykke. Sjelden har vel navnet passet bedre enn på Montblanc Meisterstück 149

innhold_annonsor2På Wall Street er den kjent som powerpennen, og det er ikke uten grunn. Obama har en, Dronning Elizabeth har en og Johnny Depp har en. De største og viktigste avtalene i moderne tid har alle blitt signert med et Montblanc penn.

Pennen ble også historisk da John F. Kennedy i 1963 lånte bort sin Meisterstück til den fomlende tyske forbundskansleren Konrad Adenauer. Med sin tidløse stil, representerer den eleganse og stilsikkerhet, akkurat som Kennedy selv. Han har også fått sin egen versjon av pennen laget i et begrenset opplag i senere tid. “May I help you, Mr. Adenauer?” sa John F. Kennedy, idet han galant låner bort pennen sin til den tyske forbundskansleren Konrad Adenauer.

“May I help you, Mr. Adenauer?” – John F. Kennedy

Det er flere store personligheter som har blitt beæret med sin egen penn. Men for Montblanc har alltid pennen og skrivingen stått i sentrum. De ville lage verdenes beste penn, og den ble fort tatt inn i varmen. Forfattere som Hemingway og Anne Frank har brukt Meisterstück og elsket den. Og Montblanc vet å hedre god litteratur og kultur. De har en egen prisutdeling hvor de hedrer enestående prestasjoner innen kultur.

“May I help you, Mr. Adenauer?” – John F. Kennedy
“May I help you, Mr. Adenauer?” – John F. Kennedy

Den sigarformede pennen er lett gjenkjennbar med sin hvite sekskantede stjerne på toppen. Merket symboliserer Montblanc isbreen sett ovenfra. Den har tre gullringer rundt midten med Meisterstück 149 inngravert i den midterste. Nederst finner du det spesielle er gullspissen; 18 karat gullsplitt med tallene 4810 påskrevet, høyden til Mont Blanc. I likhet med fjelltoppen har pennen blitt et stykke Europeisk stolthet.

unspecified2

Pennen står utstilt på Modern Museum of Art i New York fordi den er så kjent for sitt design. Evigvarende og unik i sitt design, går den aldri av moten som et jubileumspresang eller bare en gave til en businessmann som er opptatt av kvalitet og design.
Nå finnes den også med permanent blekk, slik at underskriften tåler vann, bleking og aldri kan forandres. Nettopp derfor brukes den når svært viktige avtaler skal signeres.

Se flere Montblanc penner i David-Andersens nettbutikk!