Nøkkelen til å kombinere hektisk liv med tung trening

innhold_annonsor2
An
dreas Martinussen har toppjobb i næringslivet, familiefar, student og har en treningshverdag som en toppidrettsutøver. Med en så hektisk hverdag trenger han ekstra påfyll av energi.

Når man har så mye på programmet så sier det seg selv at hverdagen fort kan bli hektisk. Martinussens nøkkel til suksess er god planlegging og struktur kombinert med å sette seg gode mål og spise et riktig kosthold. Meglersjefen fra Bærum er kjent for mange i triatlonmiljøet og kan blant annet vise til åttendeplass i Norseman i 2014 – kanskje verdens tøffeste triatlonkonkurranse.

– Jeg orker mer og får mer motivasjon
Han har tatt sportstilskuddet EGO Superegg i tre år, og opplever at det gir han bedre effekt av treningen, gjennom mer overskudd og motivasjon.

– Overskuddet har ført til økt kvalitet på treningen og bedre resultater, sier Martinussen.

Trening er rett og slett noe som er lystbetont for Martinussen.

– Innstillingen min til trening har gått fra «skal» til «vil» fordi jeg orker mer og dermed får økt motivasjon.

Martinussen forteller at sportstilskuddet har gjort at han våkner mer opplagt.

– Uten EGO I perioder oppleves det tyngre på morgenene. At jeg har mer overskudd og mer energi gjør at jeg presterer bedre på jobben, øker arbeidskapasiteten og er mindre stresset, fortsetter han.

– Kroppen «savner» noe

Det har vært perioder der han har gått uten sportstilskuddet EGO, og han har fort merket forskjellen.

– Etter en periode på et par uker merker jeg at jeg blir mindre opplagt og at noe av «flyten» i hverdagen forsvinner. Det føles som om kroppen «savner» noe.

Martinussen forteller at han hos en ernæringsfysiolog i perioder har målt inntak av energi gjennom kosten sett opp mot forbruk gjennom trening og gjøremål i en ellers aktiv hverdag.

– Etter å ha startet med EGO opplever jeg en vesentlig høyere energiutnyttelse og klarer mer enn tidligere på samme mengde inntak av mat og flytende næring. Dette gir stort utslag i form av bla økt treningsenergi og opplevelse av økt overskudd under, etter og mellom trening, sier Martinussen som setter pris på den ekstra mentale motivasjonen og overskuddet han har fått.

– Kroppen henter seg mye raskere inn etter tunge treninger slik at et «normalt» liv lar seg kombinere med tung trening, avslutter han.

Les mer om produktet og bestill her