Bli sett! Gravér eller trykk logoen din på ting som folk bruker i hverdagen. FOTO: uberimages

Profilering handler om å bli gjenkjent. Valg av profilartikler bør gjenspeile hva bedriften ønsker å si og oppnå.

Undersøkelser viser at profilproduktene øker oppmerksomhet, lojalitet og preferanse for de selskapene som bruker disse i sin markedsføringsmiks.

Målet med bruk av profilprodukter er å oppnå en langvarig reklameeffekt, for så å kunne dra nytte av denne effekten over tid. Velger du profilartikler som er i tråd med din bedrifts visjon og verdier er du på god vei for å skape langvarig gjenkjennelse og preferanse.

Profilering handler om å hinte, men ikke rope. Det er en diskret markedsføringsform som varer. De aller fleste har et bevisst forhold til hvordan de skal drive akkurat sitt selskap. Det er gjort nøye vurderinger for å komme frem til akkurat de produkter og tjenester som tilbys, samt hvordan man skal markedsføre disse. Profilprodukter er en viktig ingrediens for å oppnå vellykket markedsføring.

Øk sjansene for at profileringen din synes ved å sette logo på ting som blir brukt.

Dette kan du sette logoen din på
Ta kontakt med oss om råd og kreative idéer

TIPS!
Det nærmer seg jul. Hvorfor ikke kombinere julegaver med profilering? Nesten alle gaveløsningene du finner på sveprofilgaver.no kan trykkes med logo.

Se julegaveidéer

TIPS!
Setter du logoen din på et produkt med høy bruksverdi øker du sannsynligheten for at gaven blir brukt og logoen din synlig. For eksempel på en kniv. Eller en termos.

Se flere idéer

OM SVE PROFILGAVER
Sve Profilgaver er en fullverdig leverandør av mat- og firmagaver og profileringsartikler.
Vi har showrom og lager i Sandvika og et stort utvalg. Fører egne og kjente merkevarer.

 Les mer om Sve Profilgaver