For å se ting med nye øyne, gjelder det å komme seg ut av de vante omgivelsene. Farris Bad ligger akkurat passe langt vekk fra jobben. Reiseveien stjeler ikke verdifull tid før dere kommer igang, samtidig som dere er langt nok borte til å koble fra – koblet fra for å koble på.

Rom for handling

Utsikt til horisonten påvirker evnen til å tenke stort, nytt og grenseløst. Rytmen av bølger som slår jevnt inn over stranden kan ha en både beroligende og utholdende effekt på møtedeltakere som time etter time trengs konsentrert og dedikert i sitt arbeid. Som en usynlig møtedeltaker kan valg av rett møterom utgjøre et vesentlig bidrag til at du kommer i mål med ditt møte slik du både trenger og ønsker.

Vi gir deg hele 30% avslag når du booker på web. Book her.

En ekstra møteleder
på innerlommen

Farris Bads møtekonsept, REFRESH, utstyrer deg med et solid knippe tips og verktøy som kan gi både driv, utholdenhet og inspirasjon gjennom møtedagen din. I vårt møtekitt finner du for eksempel ti tips til en vellykket workshop. Stol på oss, det funker. Som å ha en ekstra møteleder på innerlommen. Gode ideer må deles for å bli hørt. Derfor vil vi at du skal skrive ideene dine på store post it-lapper med store bokstaver, rive dem av blokka og klaske dem opp på veggen. Kanskje havner de ved siden av andre gode ideer – ideer som sammen blir geniale.
Med REFRESH møtekitt for hånden utstyres du ikke bare med nye innganger til møtetemaene dine, distrasksjonsteknikker om dere står fast eller vekkere om møtedeltakere er i ferd med å tune ut. Du kan brått oppleve medarbeidere og møtedeltakere som ser nye sider ved deg. Møtedeltakere som begeistres av din oppfinnsomhet, som inspireres av dine originale tematilnærminger – du kan rett og slett risikere et møterom fullt av entusiastiske og produktive møtedeltakere.

La deg inspirere du også – se hele møtepakken her!

“… skrive ideene dine på post it-lapper, rive dem av blokka og klaske dem opp på veggen. Kanskje havner de ved siden av andre gode ideer – ideer som sammen blir geniale. ”

Restituere deg til gode resultater

Vi tar pauser og pausesnack på alvor, fordi vi vet at restitusjon fremmer prestasjon. Pausesnackbuffen med platåer av friske og fristende småsnacks, inviterer til småprat mens dere beveger dere nysgjerrig rundt og lurer på hva som skal smakes på først. Kortreist, fairtraded kaffe kan vekke opp den seigeste møtedeltakeren. Vi tør påstå at kaffen smaker ekstra godt hos oss. Ikke sjelden oppleves det at de forløsende samtalene, de gode ideene og de helt nye tankene faller på plass rundt buffeten.

“Vi tør påstå at kaffen smaker ekstra godt hos oss.”

Små kunstpauser

Om dere virkelig har gjort dypdykket i løpet av møtedagen, gravd dere ned i strategier og visjoner, kanskje til og med nær gått dere bort i fem-stegs-strategier og budsjettkolonner, så kan det gjøre godt med en kunstpause. På Farris Bad har vi fler enn 50 små og store kunstverk, i og utenfor hotellet. Høyreiste skulpturer, lekre fotografier og dyp poesi – kunst som inspirerer, provoserer og som stimulerer til nye tanker og ideer. Mange kan ha stort utbytte av en pålagt kunstpause der man vandrer i eget tempo med kaffen i hånden, og bare lar tankene få hvile i noe annet enn fag. Hvert kunstverk på Farris Bad er utstyrt med en liten QR-kode som gir deg tilgang til utvidet informasjon om kunstverket. Vi kan også hjelpe deg å lage en kunstpause der vi velger ut et knippe av verkene og syr sammen en meningsfull kunstrunde for dine møtedeltakere. En kunstrunde som både kan gi hvile, men også være en relevant inngang tematisk for deres neste arbeidsøkt i møterommet.

Utfordringer løses faktisk best sammen. Derfor vil vi at du skal snakke med oss slik at vi kan hjelpe deg med å legge en god plan for hvordan du skal løse dine utfordringer. Send oss din agenda, så kan vi sørge for et forfriskende opplegg rundt ditt opphold. Velkommen til Farris Bad.

Vi gir deg hele 30% avslag når du booker på web. Book her.