Unik toppleilighet i Ullevål Tårn
Unik toppleilighet i Ullevål Tårn

innhold_annonsor2Midt i Oslo og samtidig utrolig skjermet – og utsikten fra den private takhagen er formidabel! Ullevål Tårn er dessuten en arkitektonisk perle, med løsninger som vekker oppsikt og begeistring.

 

I leilighetskomplekset Ullevål Tårn, er det nå bare én ledig leilighet igjen

En treroms i 8. etasje på 82 kvm. De øvrige leilighetene er blitt solgt på veldig kort tid. Leiligheten som Solon Eiendom har for salg, ligger rett mot syd med utsikt over Oslofjorden. Boligen har innvendig trapp opp til den private takhagen på 55 kvm, hvor beboerne kan nyte en fantastisk utsikt over byen og fjorden. Takarealet er klargjort for vann og strøm, hvor man kan ferdigstille utekjøkken med grill, kjøleskap og avløp. Det er også muligheter for å forlenge utesesongen med en pergola-løsning i glass eller treverk, noe utbygger kan være behjelpelig med.

Leilighetskomplekset Ullevål Tårn
Leilighetskomplekset Ullevål Tårn

Prosjektet er en tilnærmet kompromissløs virkeliggjøring av arkitektens planer. 

Utviklingsdirektør i Solon Eiendom, Tom André Svenning-Gultvedt, sier at prosjektet er en tilnærmet kompromissløs virkeliggjøring av arkitektens planer. Bygget fremstår som egenartet og særdeles attraktivt, men Svenning-Gultvedt legger ikke skjul på at oppføringen var teknisk krevende.

– Løsningene vi har valgt har også vært dyre, og vi vil karakterisere Ullevål Tårn som et unikt bygg, særlig fordi alle leilighetene, med unntak av toppen, har balkonger som går rundt sin egen akse; Ingen balkonger står rett over hverandre, og for vinduene har vi dessuten brukt limte glasshjørner, noe som gir en frapperende visuell opplevelse i stuene. En etasje med vinduer her kostet mer enn for et helt boligprosjekt på fem etasjer som vi bygget omtrent samtidig.

Meget gjennomtenkt design med høy standard, lekre detaljer og materialvalg
Meget gjennomtenkt design med høy standard, lekre detaljer og materialvalg

Materialer og design er gjennomført med tanke på komfort og estetikk. Det er brukt enstavsparkett og sten. Kjøkkenet er levert av danske Boform, og med marmor benkeplater. Armatur og baderom er av tilsvarende kvalitet.

Delikat og påkostet bad med dusjnisje med regn- og hånddusj
Delikat og påkostet bad med dusjnisje med regn- og hånddusj

– Vi har også lagt stor vekt på utformingen av fellesarealene. Himlingen i første etasje er i hel gips, og veggene er bordforskalet betong. Gulvene er lagt med stenfliser. Etasjene har tepper i alle fellesarealer. Vi har vektlagt at fargene skal harmonere med hverandre, og vi har brukt lysdesigner for å lyssette fellesarealene, sier Svenning-Gultvedt.

Ullevål Tårn ligger veldig sentralt til i et av byens mest attraktive områder, rett ved Ullevål sykehus, med gode kommunikasjoner og kort vei både til Majorstuen og Grünerløkka. Men beboerne opplever likevel å leve behagelig tilbaketrukket. De generøse fellesarealene er en park med 100 år gamle trær, og utbygger har komplettert parken med store trær og halvannen meter høye hekker. Idéen har vært å gi de nyinnflyttede følelsen av å ha bodd der bestandig, og Ullevål Tårn oppleves da også som et stort townhouse.

Lekkert og moderne kjøkken fra Boform med hvitevarer fra Miele
Lekkert og moderne kjøkken fra Boform med hvitevarer fra Miele

Det er den siste leiligheten i Ullevål Tårn som nå legges ut for salg. Prisen er kr 9.250.000, og det er prinsippet om «den som kommer først til mølla» som gjelder. Et par garasjeplasser i underetasjen er fortsatt ledige. De er priset til kr 450.000.

– Pågangen etter å få kjøpt leilighet i Ullevål Tårn har mildt sagt vært stor, og det er moro å vise frem boliger når kundene setter stor pris på de flotte detaljene. Vi har lagt betydelig vekt på det håndverksmessige; Ingen modul-løsninger har vært benyttet. Alt er bygget på plassen, i kontinuerlig samarbeid med arkitekt og entreprenør. Det primære for oss har vært helhet og kvalitet, sier Svenning-Gultvedt.

Kontakt: Christopher Lejonberg, 47371031, cl@nordvikpartners.no