innhold_annonsor2

Hos Grand Power kan du trygt registrere din CV anonymt, og følge med på markedet. Dermed stiller du bedre rustet dersom nedskjæringer skulle ramme din bedrift.

Mange bedrifter i Norge er i nedskaleringsmodus for tiden, og det kan derfor være en god ide å følge med på hva som rører seg der ute. Grand Power jobber med de bedriftene som trenger mennesker med mye erfaring og høy kompetanse til vikariater, prosjektlederstillinger og heltidsstillinger.

Som voksen, erfaren arbeidssøker har du flere fortrinn i søken etter en ny jobb. Det er det viktig å være klar over, det kan være en omstendig prosess å finne en ny jobb. Det er derfor særdeles viktig å brette opp ermene, vise seg frem og å markedsføre seg selv. Hos Grand Power treffer du de riktige menneskene som kan svare på spørsmål eller veilede deg gjennom en slik prosess. Det er attraktive arbeidstakere som søker etter nye folk, og det er mange muligheter i en slik situasjon!

Grand Power har et system som tillater deg å legge inn en CV enten kopiert fra LinkedIn, eller ved å lage en ny. Denne blir da liggende slik at arbeidsgivere kun vil se hvilke kvalifikasjoner og erfaringer den enkelte søker har. Du vil få beskjed dersom det dukker opp en stilling som passer til dine kvalifikasjoner og erfaringer, i tillegg til at du selv kan følge med på stillinger som dukker opp.

Den viktige kompetansen du innehar som en voksen arbeidssøker med mye erfaring er enormt verdifull for bedrifter som må kutte folk men samtidig beholde kompetanse. Grand Power vet hvilke bedrifter dette er og vil veldig gjerne hjelpe deg med å komme i kontakt med dem!