Aktuelle artikler

Lag din egen tradisjon

Ingen jul uten julepålegg. Hvorfor ikke lage ditt eget? Let´s roll! Julepålegg som rull, sylte og paté står på de fleste matbord gjennom julen. I stedet for industriproduktene man får fra supern, kan man lage det selv, det blir selvsagt mye...
Gutta på Haugen

Rått fokus på råvarer

Gutta på Haugen startet opp med frukt og grønt. Nå erobrer de stadig nye markeder, med mål om å levere akkurat de råvarene kundene ønsker. St.Hanshaugen/Oslo. Det er en regntung formiddag i hovedstaden, men innenfor denne butikkens femten(!) vegger, alle kriker...
Smørbrød

Sorgfrie smørrebrød

Aker Brygges mest sjarmerende spisested har utviklet en meny og en smaksopplevelse som skal konkurrere med de beste. Sorgenfri er alt annet enn en minimalistisk restaurant med et strengt og kjølig uttrykk som man har blitt så vant til å...
Trøfler

Til den som har alt…

Når desembermåned nærmer seg og folk går amok i butikkene, kan det være stressende å forsøke å komme på de beste gavene. Derfor har Howard på Skøyen satt opp en liste med forslag slik at det hele blir litt enklere...
Pølsemaker

Pølsemaker, pølsemaker

Er det her du har gjort av deg? Latteren runger. Pølsemaker Aria har akkurat fortalt deltagerne på pølsekurset at stappemaskinen heter «Dick», og at den har en plastikktut for at tarmen skal gli bedre på. Det er allerede god stemning...
julestemning

Julestemnings-garanti

På Norges eldste spisested, Værtshuset Bærums Verk. Et flere hundre år gammelt vertshus i skogkanten, snøfnugg i luften, en sprakende peis og meny full av variert julemat er det som møter deg på Værtshuset Bærums Verk i desember. Deres julemeny...
På naturskjønne Jeløya utenfor Moss finner du Refsnes Gods. I kjelleren finnes en vinkjeller med edle flasker helt fra 1822. Hotell Refsnes Gods begynte å samle på vin til vinkjelleren allerede i 1962, allikevel ble ikke kjelleren åpnet for publikum før...
Sushifat

Gutta fra Havet

Fra frukt og grønt til ost og spekemat. Nå vil gutta revolusjonere ferskfisk- og sushitilbudet. Den lekre fiskedisken som møter oss når vi kommer inn i butikken kan tyde på at de er på vei. Her bugner det av hele...
Toralf Bølgen har et helt spesielt forhold til kaffe, og trakteren han bruker.

En kaffedrikkers bekjennelser

For Toralf Bølgen er kaffe helt nødvendig. Han drikker nesten en kanne filterkaffe før han i det hele tatt fungerer. I tillegg er det noe av det hyggeligste han vet. – En kopp svart kaffe. Ordene kommer fra vinekspert og...
Indis rike smaker inneholder blant annet vanlig tonic, sitrontonic og en med kolasmak.

Verdens beste Tonic?

En tonic norske ganer ikke har smakt maken til. I generasjoner har spanske handelsreisende bragt med seg smaker fra hele verden. Den spanske handelstradisjonen står fremdeles sterkt i landet, noe Indi er stolte av å være en del av. De...