Aktuelle artikler

Kompromissløs kvalitet

  Fra smia i Schwarzwald til tysk ingeniørkunst på kjøkkenet. Gaggenau står for godt håndverk og banebrytende innovasjon i over 300 år. Det hele startet med en smie i 1683 i den lille byen Gaggenau i Schwarzwald. Etterhvert gikk de fra...
Brisket fra Anni’s

BBQ med pelletsgrill

Pelletsgrill er en enkel vei til ekte BBQ. Ved å grille med pellets kan man enklere kontrollere varmen over lengre tid. For deg som ikke har tid til å henge rundt grillen i mange timer hele dagen, er denne perfekt. Her...
Tekst: Caroline Paulsberg Foto:Ingrid Harboe, Veslemøy Vråskar, Thomas Hammarstrøm og Anne Manglerud   EKTE VARE I RAUSE PORSJONER. Ulla og Bob Laycock om livet på Værtshuset og veien dit ULLA OG BOB LAYCOCK HAR ØNSKET VELKOMMEN til Værtshuset siden 1. april 2000. Hun formelt...
  De siste fire årene har det sent i juni dunket deilig musikk fra høyttalere i hjertet av Oslo, som en hjerterytme til selve byen. Sentralt plassert i hagen ved Vigelandsmuseet rigges det igjen til årets desidert hyggeligste piknik.  Piknik...

Anders Husas restauranttips

Jeg er en “foodie” som bor i Oslo. Jeg elsker å besøke og dele de beste stedene å spise god mat. Særlig i byen jeg bor i, men også andre steder i Norge og verden når jeg er på reise....
Lasagna». – Massimos b

Osteria Francescana

Verdens beste restaurant! -I høst spiste jeg på verdens beste restaurant – Osteria Francescana i Modena. I hvert fall er den det ifølge listen The World’s 50 Best Restaurants, som publiseres av det britiske magasinet Restaurant. Den italienske restauranten er i tillegg...

Slik steker du ordentlig biff

Det er kun to ting som gjelder ved biffsteking: gode råvarer og bra utstyr. Utstyret Skal du steke deg en ordentlig biff er utstyret helt essensielt. Le Creuset er kjøkkenutstyrsprodusenten som siden 1925 har produsert støpejern fra fabrikken i Frankrike. Dette...

Den nye hummeren

Ingenting slår mat i sesong, og akkurat nå er det hummer som gjelder. Havets kardinal er en eksklusiv råvare. Mye av grunnen er det strengt regulerte fisket som er nødvendig for å opprettholde en bærekraftig bestand. Får du ikke tak...
Indis rike smaker inneholder blant annet vanlig tonic, sitrontonic og en med kolasmak.

Verdens beste Tonic?

En tonic norske ganer ikke har smakt maken til. I generasjoner har spanske handelsreisende bragt med seg smaker fra hele verden. Den spanske handelstradisjonen står fremdeles sterkt i landet, noe Indi er stolte av å være en del av. De...

Den ultimate sjokoladekaken

Når høstkveldene er mørke og grå er det lov til å unne seg noe ekstra godt. Hva passer vel bedre enn en skikkelig god og mørk sjokoladekake med en krem som er fløyelsmyk. Ida Gran-Jansen 27 år Kommer fra Oslo Vant Hele...