Aktuelle artikler

Pølsemaker

Pølsemaker, pølsemaker

Er det her du har gjort av deg? Latteren runger. Pølsemaker Aria har akkurat fortalt deltagerne på pølsekurset at stappemaskinen heter «Dick», og at den har en plastikktut for at tarmen skal gli bedre på. Det er allerede god stemning...

Noma Mexico

René Redzepis tredje internasjonale pop-up restaurant fant sted i Tulum i Mexico i april og mai i år, og denne gangen kostet måltidet over 6000 kroner per hode. Det synes allikevel nesten fem tusen personer var vel verdt både...

Anders Husas restauranttips

Jeg er en “foodie” som bor i Oslo. Jeg elsker å besøke og dele de beste stedene å spise god mat. Særlig i byen jeg bor i, men også andre steder i Norge og verden når jeg er på reise....
Moderne ingredienser

Moderne ingredienser

Vi tenker ikke over det i hverdagen, men i sin tid var bakepulver ansett for å være noe veldig nytt og spennende. Det var også en tid der gelatin var veldig vanskelig å fremstille og gelé var en dessert som...

Den nye hummeren

Ingenting slår mat i sesong, og akkurat nå er det hummer som gjelder. Havets kardinal er en eksklusiv råvare. Mye av grunnen er det strengt regulerte fisket som er nødvendig for å opprettholde en bærekraftig bestand. Får du ikke tak...
Da den finske damen med bakgrunn fra reiselivet og den engelske kokken bestemte seg for å åpne Værtshuset i Bærum, var det etter innstendig masing og stor møtevirksomhet med banker og samarbeidspartnere. Heldigvis for oss matelskere ga de ikke...
Brisket fra Anni’s

BBQ med pelletsgrill

Pelletsgrill er en enkel vei til ekte BBQ. Ved å grille med pellets kan man enklere kontrollere varmen over lengre tid. For deg som ikke har tid til å henge rundt grillen i mange timer hele dagen, er denne perfekt. Her...
Lasagna». – Massimos b

Osteria Francescana

Verdens beste restaurant! -I høst spiste jeg på verdens beste restaurant – Osteria Francescana i Modena. I hvert fall er den det ifølge listen The World’s 50 Best Restaurants, som publiseres av det britiske magasinet Restaurant. Den italienske restauranten er i tillegg...
Indis rike smaker inneholder blant annet vanlig tonic, sitrontonic og en med kolasmak.

Verdens beste Tonic?

En tonic norske ganer ikke har smakt maken til. I generasjoner har spanske handelsreisende bragt med seg smaker fra hele verden. Den spanske handelstradisjonen står fremdeles sterkt i landet, noe Indi er stolte av å være en del av. De...
Fantastisk grillkull: En god grill fortjener gode produkter. Hos bbqshop.no kan du velge blant fantastisk grillkull, pellets og røykved. De har også røykspon som bløtlegges og legges på grillen for ytterligere røykaroma.

Et sikkert vårtegn

I løpet av de siste årene har virkelig den amerikanske barbecuen gjort sitt inntog på norske griller. Vi skal guide deg gjennom jungelen av uttrykk og tips og triks. "Den gode grillsmaken er avhengig av riktig kull" De lærde strides like...