Aktuelle artikler

Østersguiden

Østersguiden

Slik spiser du østers: Legg skjellet med den dype bunnen ned. Stikk kniven inn i spissen/leddet og vri og vend til du får kniven inn. Før den i toppen av skjellet for å få åpnet det helt. Når bunnlokket er...
Brisket fra Anni’s

BBQ med pelletsgrill

Pelletsgrill er en enkel vei til ekte BBQ. Ved å grille med pellets kan man enklere kontrollere varmen over lengre tid. For deg som ikke har tid til å henge rundt grillen i mange timer hele dagen, er denne perfekt. Her...
Ville australske bær plukket nær Sydney. Marinert i en sjøgressaus og smaksatt med pulver av kakaduplomme. Disse bærene vokser overalt, men folk flest spiser dem ikke. Kombinasjonen av syrlighet, sødme og bitterhet, blandet med umami, gjorde det til en fantastisk rett.

NOMA Australia

Da restauranten Noma i København bestemte seg for å flytte til Sydney for en ti ukers «pop-up», var interessen mildt sagt overveldende. De 5.000 tilgjengelige setene i Australia ble utsolgt på kun 90 sekunder. Serverne til Noma holdt seg på...
  De siste fire årene har det sent i juni dunket deilig musikk fra høyttalere i hjertet av Oslo, som en hjerterytme til selve byen. Sentralt plassert i hagen ved Vigelandsmuseet rigges det igjen til årets desidert hyggeligste piknik.  Piknik...

Den nye hummeren

Ingenting slår mat i sesong, og akkurat nå er det hummer som gjelder. Havets kardinal er en eksklusiv råvare. Mye av grunnen er det strengt regulerte fisket som er nødvendig for å opprettholde en bærekraftig bestand. Får du ikke tak...
Moderne ingredienser

Moderne ingredienser

Vi tenker ikke over det i hverdagen, men i sin tid var bakepulver ansett for å være noe veldig nytt og spennende. Det var også en tid der gelatin var veldig vanskelig å fremstille og gelé var en dessert som...
Indis rike smaker inneholder blant annet vanlig tonic, sitrontonic og en med kolasmak.

Verdens beste Tonic?

En tonic norske ganer ikke har smakt maken til. I generasjoner har spanske handelsreisende bragt med seg smaker fra hele verden. Den spanske handelstradisjonen står fremdeles sterkt i landet, noe Indi er stolte av å være en del av. De...
Fantastisk grillkull: En god grill fortjener gode produkter. Hos bbqshop.no kan du velge blant fantastisk grillkull, pellets og røykved. De har også røykspon som bløtlegges og legges på grillen for ytterligere røykaroma.

Et sikkert vårtegn

I løpet av de siste årene har virkelig den amerikanske barbecuen gjort sitt inntog på norske griller. Vi skal guide deg gjennom jungelen av uttrykk og tips og triks. "Den gode grillsmaken er avhengig av riktig kull" De lærde strides like...

Noma Mexico

René Redzepis tredje internasjonale pop-up restaurant fant sted i Tulum i Mexico i april og mai i år, og denne gangen kostet måltidet over 6000 kroner per hode. Det synes allikevel nesten fem tusen personer var vel verdt både...
Pølsemaker

Pølsemaker, pølsemaker

Er det her du har gjort av deg? Latteren runger. Pølsemaker Aria har akkurat fortalt deltagerne på pølsekurset at stappemaskinen heter «Dick», og at den har en plastikktut for at tarmen skal gli bedre på. Det er allerede god stemning...