Legg seminaret ditt til DFDS! 2018-02-07T13:24:47+01:00

Effektiv faglig arbeidsplass

Opplev hvor effektivt arbeidet kan bli av at alle er samme sted uten avbrytelser. Tilrettelagt konferansesenter med masse ulike møterom i alle størrelser og serviceinnstilt personell gjør totaltopplevelsen helt spesiell. Mat og drikke er også en viktig del av et seminar. I tillegg våkner du opp til en hel dag i København!

Her kan du se en liste over nye spennede ting å gjøre i København!

Dersom du planlegger en kick-off eller et hyggelig seminar med ditt firma, vet du kanskje også hvor verdifullt det er å kunne samle alle utenfor kontoret, uten andre avbrytelser.

DFDS har spesialisert seg på konferanser, med et konferansesenter langt fra hverdag og tidstyver.

På skipet Pearl Seaways er de opptatt av at det faglige arbeidet skal være best mulig, og mens gjestene jobber seiler de samtidig av sted med Kongens by i sikte.

I konferansesenteret møtes du av en serviceinnstilt gjeng som virkelig er glade i jobben sin. De liker en utfordring og vil gjerne gjøre nye, spennende ting. De ser ingen hindringer – bare løsninger.

Møtelokalene er flotte, med nydelig utsikt over sjøen, i alle møterom. Her finner du selvsagt alt du trenger av lyd- og lysutstyr, men ønsker du å ha med eget utstyr i tillegg er det helt i orden.

Det er kaffe, te og snack tilgjengelig og muligheter for å bestille ake hvis det skulle behøves. Den store favoritten er allikevel “pølser&pils” i pausen etter den første delen av det faglige arbeidet.

Stort utvalg møtelokaler

I konferansesenteret tilpasser de rommene etter behov. her finnes det skilledører som kan åpnes og lukkes og hvis man trenger en lounge eller spesielle møteoppsett er stort sett alt mulig.

De har møterom som har plass til alt fra 6 personer til 210 personer i auditoriet. Denne salen kan også deles i to med skilledører.

Lurer du på hvorfor det er et rødt sete i denne salen? Det er fordi den tidligere eieren mente at det var den absolutt beste plassen i lokalet og farget sete rødt så det alltid skulle være reservert til ham.

Derfor er denne plassen ofte holdt av til en som trenger litt ekstra oppmerksomhetenten i form av månedens ansatt, bursdag eller andre ting.

Totalt er det over 18 møterom om bord, og trenger dere møtelokaler i København har DFDS avtaler med gode lokasjoner der også. Early boarding kan avtales dersom det er av interesse.

Se andre spennende ting du kan gjøre i København her!

Konferansesenteret ligger helt øverst i ellevte etasje, og er det ønskelig kan man leie hele dette lokalet.

Få et ekstra godt tilbud her!

Her hører du ingen si at de må reise tidlig for å hente i barnehagen eller unngå rushtrafikk.

Og når alle er samlet blir arbeidet effektivt og hyggelig!

Du hører aldri noen av kollegaerne dine si at de er nødt til å dra tidlig for å hente i barnhage eller for å unngå kø. Her er alle samlet, og dere kan jobbe uforstyrret og effektivt med konkrete oppgaver eller teamwork generelt. Alt er lagt til rette for at faglig arbeid skal gjøres og føles best mulig.

I Commodore Deluxe Lounge kan du nyte drikke og diverse bakevarer, samt frukt og grønt og annen snacks. Denne kan også benyttes dersom du leier hele konferansesenteret.

Her stiller også gjerne gjengen fra konferansesenteret opp med forslag til ulike aktiviteter. De mest populære er “skattejakt for voksne” og “Champagnesablingskurs”. Da kommer sommelieren opp i konferansesenteret og viser hvordan man gjør det før en heldig utvalgt får prøve seg.

Ønsker du og ditt firma mer informasjon om konferanse og seminar om bord på DFDS? Ta gjerne kontakt med oss.

Her kan du booke ditt seminar!

Uten mat og drikke..

Duger helten som kjent ikke. Om bord på båten finnes det flere fasiliteter du bør få med deg.

DFDS har lange tradisjoner som rederi og har eksistert i over 150 år, København – Oslo er en rute som har blitt seilt siden 1875. Her kan du senke skuldrene, og reise komfortabelt med mange muligheter på skipet. Beveg deg rundt, og kos deg med god mat og drikke. På havet finner du den den deilige frihetsfølelsen.

Skipet har flere ulike restauranter. Velg mellom biff på Explorers Steakhouse, Marco Polo gourmetrestaurant, buffet på 7 seas eller pizza på Little Italy. Explorers Steakhouse har fått gode kritikker for sine biffer. På menyen finner du blant annet tørrmodnet ribeyes fra amerikanske kjøttkveg, dansk oksemørbrad og striploin fra frittgående kyr hos Kildegården ved Mariager Fjord. Vinutvalget er også svært godt på alle restaurantene.

Overalt hvor du går møter du folk som virkelig brenner for jobben sin. Sommelier Jønne i vinbaren Red & White er engasjert, og disker gjerne opp et fat fylt med ost, skinke og annet deilig snacks som passer til vinen. Han forteller at 50% av vinen er fast sortiment og 50% er spesialvin de selv bestiller.

I vinbaren kan du også prøve deg på vin-,øl-, cognac- eller champagnesmaking, eller du kan ta med hele firmaet på cocktailkurs. “Jønne” Niels Jørgen Jensen mener selv han har kapret drømmejobben og diskuterer gjerne vin, ost og charcuterie med gjester.

Sommelier “Jønne” Niels Jørgen Jense.

De blide menneskene gjør stemningen ekstra god! Etter maten kan det være hyggelig med en tur innom Champagnebaren eller eventuelt driste seg på dansegulvet med livemusikk fra klokken ni. For alle som ikke er danseløver er det også en trubadur som sitter i baren og spiller så lenge de er gjester det.

Husk også å gå en tur innom Taxfree. Her finner du gode tilbud innen mote, parfymer og sågar Kongelig Dnask Porselen!

Det er mulig å oppgradere lugarene til commodore eller commodore deluxe. Da får du en roslig lugar og det er mulig å bestille frokost på rommet.

I en hektisk hverdag som krever mye av de fleste er det godt at alle er samlet. Enten det er venner, familie eller kollegaer gir skipets atmosfære rom for å reise på en behagelig måte, helt uten tidsklemmer.

Book din tur i dag!

Her er en liste over hva du burde gjøre når du er i København:

Opplev en ny side av København