Range Rover Hybrid – Perfekt til hytta, Frognersetern og i byen!? 2018-03-19T14:17:50+01:00

Range Rover Hybrid – Perfekt til hytta, Frognersetern og i byen!?

Alle SUV’ers mor er endelig tilgjengelig som hybrid. Dette er nylanseringen alle har ventet på, og det har blitt en game changer i SUV-klassen. Range Rover Sport og Range Rover kommer nå med hybrid systemet phev: plug-in hybrid vehicles.

Den legendariske bilen Range Rover driver evolusjonen videre med denne lekre hybriden som selvsagt ble avduket i Londons kjente designmuseum.

Her er det ikke spart på noe. Range Rover PHEV har et unikt system som kombinerer bensin og hybrid og gjør denne bilen ekstra sterk.

”Vi forventer at mer enn 80% av alle Range Rover og Range Rover Sport vi selger fremover vil være PHEV. Prisene er meget attraktive og kombinasjonen av et lavt brennstofforbruk på bare 2.8 l/100 km kombinert med en kraftfull 404 hk som PHEV versjonene leverer, er en veldig attraktiv kombinasjon”

Salgssjef i Jaguar Land Rover Norge, Jacob Moer Aanonsen.

Kom deg frem uansett hvor du skal!

Uansett om du skal på fjellet, på skitur eller bare en tur rundt i Oslos gater har det vist seg nødvendig å ha en bil som virkelig tåler en kald norsk vinter. Med veier som er dekket av tykke islag og kulde som river i stykker asfalten, kan du med denne bilen være trygg på at du alltid kommer deg frem.

For å gi bilen den ultimate testen, lette teamet i Range Rover seg frem tid en av de alle bratteste, mest svingete veiene i verden. Himmelporten er veien opp fjellet Tianmen som ligger i det sentrale Kina. Se bilen kjøre den utrolige turen med 99 svinger og 999 trappetrinn opp til den kinesiske Himmelporten i toppen av saken!

Ytelse, kjøreegenskaper og effektivitet når nye høyder med Range Rover og Range Rover Sport Plug-in Hybrid. Dynamisk design sammen med smidig og pålitelig kjøring kompletteres med økt ytelse og lavere utslipp fra denne innovative motoren.

Luksusinteriøret er utbedret enda et hakk og setene har fått nye, dypere puter for bedret sittestilling. Mer fleksibilitet har det også blitt i setene, med muligheter for å justere frem en fotstøtte i baksetene og å legge setene bakover. Sjåførplassen er også forbedret slik at det skal være tilrettelagt for å ha enda bedre oversikt i trafikken.

Dessuten er bilen mer praktisk enn noen gang. Dypere midtkonsoll, to 10-tommersskjermer som gir deg alt du trenger av informasjon og med muligheten til å trekke opp til 3,5 tonn hjelper denne bilen deg ut av de fleste situasjoner.

Nye LED-lys i eksteriøret er en del av standardpakken. Lysene har livstidsgaranti og designet for at de skal ligne mest mulig på dagslys. Dermed blir det mindre slitsomt å kjøre på kveldstid. Enten du skal på fjellet i vintermørket eller bare kjøre rundt i byen, skal det være en best mulig opplevelse med Range Rover PHEV.

Nå, som tidligere er off-road kjøringen sikker og presis. Det er ikke spart på noe på denne hybridmodellen. Ved hjelp av elektronisk luftheving kan du nå heve bilen minst 75 mm for å få en komplett off-road opplevelse.

Både Range Rover og Range Rover Sport Hybridene tar deg frem uansett hvor du skal!

Opplev Range Rover og Range Rover Sport PHEV her!