Loading...
Vinterens nøkkelplagg fra Care of Carl 2018-12-04T14:56:32+02:00

Vinterens nøkkelplagg hos Care of Carl

Vinteren er her og butikken er fylt med herreklær for sesongen. Det er på tide å forberede seg til kommende kuldeperioder og mørkere dager. Vi på Care of Carl har valgt ut våre favorittplagg for sesongen og presenterer disse i avdelingen vi har valgt å kalle Sesongens nøkkelplagg, se mer her.

Luen er din beste venn når det blåser kalde vintervinder, enten du er på vei til jobb eller skole eller ute på tur. Velg en enkel modell eller velg en modell som skaper en stilbevisst, og personlig detalj i antrekket. En ribbestrikket modell i kashmir passer like fint til dressede som sporty antrekk denne vintersesongen.

Herlige plagg som passer fint til fridagenes lange og avslappende frokoster og formiddager. Komfortable plagg du kan tilbringe mange timer i innendørs. Finn dine egne personlige favoritter. Myke, gode bukser og gensere, lune og varme morgenkåper og tøfler som sørger for at du ikke fryser på føttene. Perfekt til romjulens fridager og vinterens mange lørdags- og søndagsmorgener.

Hos Care of Carl finner du et stort utvalg av avslappende lounge wear, se deler av sortimentet her!

En farge som inngår i sesongens fargetrender er fargen burgunder. Dette er en farge som passer fint i kombinasjoner med svake nyanser av blått, grått og brunt og som samtidig legger til litt mer farge i en ellers ofte monokrom og fargeløs vintergarderobe. Burgunder passer fint inn i tilbehør, men er også en perfekt farge på vinterens gensere eller andre plagg – det er bare fantasien som setter grenser for hvordan du velger å ta inn fargen i din egen stil og egne antrekk.

Se mer av vårt spennende utvalg i burgunder her!

Donegal er betegnelsen på veven eller den trikot plaggene er produsert av. Donegal har irske aner og kjennetegnes av uregelmessig innslag av noe som kan ligne små «flekker» som skaper en melert effekt i plaggene. Dette er en teknikk som brukes i vinterens nøkkelplagg og som kan ses i alt fra strikkede gensere til skreddersydde blazere. Teknikken Donegal skaper liv i vinterens nøkkelplagg.

Se ytterligere utvalg av plagg til sesongen her!

Varmende og lune produkter med et rikt mønster – produkter strikket med teknikken Fair Isle er klassikere som passer perfekt til vintersesongen. Genserne har sin opprinnelse fra øya med samme navn og har en lang historie blant sjømenn og de tøffe forholdene på havet. Denne typen gensere og andre produkter passer perfekt til romjulsdagene eller andre fridager der man ønsker ekstra varme plagg.

Vinterjakken er kanskje det aller viktigste plagget i vintergarderoben. Hos Care of Carl finner du et stort utvalg av jakker til herre. Finn vinterjakken som passer nettopp deg her!