Gründer av Territoriet, og tidligere wine director på Maaemo; Magnus Egerdahl Nørsett har sammen med tre partnere lansert et gigantisk restaurantprosjekt som har fått navnet Youngskvartalet. Og de klinker til fra start. Med seg på laget har de det mest effektive kassasystemet i bransjen.

Intet mindre enn syv nye restauranter i hele tre bygårder midt i Oslo by har Made in Oslo lansert. Bestående av nevnte Magnus Egerdahl Nørsett, Simen Vinge, Karen Busck og Rudolf Reim har Made in Oslo stått for et av de største restaurantprosjektene Oslo noen gang har sett.

Kassasystemet er et svært viktig element

For en restaurant er ikke akkurat kassasystemet en detalj. Og for de som er kjent med TV-programmene «Gordon Ramsey rydder opp» og «Hellstrøm rydder opp» er det en kjent sak at kassasystemet er det bærende element i en restaurant, mer enn en detalj.

For Magnus, Karen og Rudolf var det naturlig å gå til POSLavu. De har nemlig tidligere brukt dette systemet på den anerkjente vinbaren Territoriet – og var mer enn godt fornøyd med produktet. Dette systemet er for øvrig også de to ovennevnte kokkers favorittverktøy.

Norske Instasystem er eneste leverandør av POSLavu; markedets smarteste og mest kostnadseffektive kassasystem for servicebransjen.

– Kassasystemer er relativ dyrt, så det å ha en relativt lav inngangssum for å få et bra kassasystem er ofte et godt «selling point». Når man bruker et kassasystem som bruker intuitive systemer som Apple har med iPad, iPod og iPhone; så er det noe med det at de fleste har en kjennskap til disse fra før av og det er lett og lære seg disse systemene som er enkle å bruke, sier Egerdahl Nørsett.

POSLavu – er enkelt og intuitivt

POSLavu er et kassasystem som enkelt lar seg styre fra en iPad.

Med POSLavu kan du ved hjelp av en iPad eller en iPhone enkelt og fra hvor som helst i verden:

– Motta bestillinger
– Gjøre endringer på menyen i sanntid
– Gjøre timeføringer
– Få oversikt over lagerbeholdning
– Splitte regninger
– Holde oversikt over salgstall og rapporter 24/7

POSLavu er restaurantsystemet som var først ute, og som i løpet av de siste 9 årene har fått over 10.000 kunder. I løpet av de 9 årene har de hatt god til å perfeksjonere systemet og å gjøre det mest mulig brukervennlig.

Når man bruker et kassasystem som bruker intuitive systemer som Apple har med iPad, iPod og iPhone; så er det noe med det at de fleste har en kjennskap til disse fra før av og det er lett og lære seg disse systemene som er enkle å bruke

Restauranteiere og brukere av POSLavu har større forventninger til systemet i dag. Systemet skal være solid, raskt, intuitivt, tydelig, gjenkjennelig og være enkelt å sette opp. Dessuten ønsker mange å bruke iPhone eller iPad i sine restauranter. Da blir opplæringen nesten ikke-eksisterende.

– I samarbeid med Komplett Bedrift leverer vi innovative Appleprodukter som er enkle å få opp på restauranter. Vi tilbyr leasingavtaler til restauranter som ikke ønsker å binde opp for mye kapital, sier Shima Shaysteh, daglig leder i Instasystem.

– Vi har mange kunder som har brukt systemet over tid og vi ser de kommer tilbake igjen og igjen fordi de er fornøyde med oss og Apple-produkter generelt, forteller Shima.

– Det som gjør systemet så enkelt å bruke er blant annet at servitører enkelt og mobilt kan ta imot bestillinger ved bordet med bruk av iPod, iPhone eller iPad. Dette sparer servitøren tid og skritt. Ved tradisjonelle kasser finner servitører seg ofte stående i kø bak “kassedisken” for å sende ordrene som er tatt med penn og papir ved bordene. Noe som igjen gjør at kokken mottar alle bestillinger samtidig og får lite eller ingen tid til å planlegge rettene fram i tid. POSLavu gjør det enklere å sende etterhvert som hver enkel bestilling blir tatt fra de forskjellige servitørene med egne mobile kasser – som igjen resulterer til bedre flyt i hele restauranten og bedre kundeopplevelse, avslutter Shima.

Apple iPad er solide og kan brukes i de travleste restauranter. Dessuten kan en ny iPad kjøpes raskt og enkelt, du trenger ikke vente på nye systemer fra kassaleverandør.

Her kan du høre Magnus forklare mer om restaurantkonseptet Youngskvartalet:

Instasystem AS
Instasystem AS ble etablert i 2012 og er den eneste sertifiserte leverandøren av POSLavu i Norge.
I Instasystem er det folk med bakgrunn fra restaurantbransjen, sale of point/systemutvikling. Dermed var det naturlig for Instasystem og utnytte denne kompetansen og fra 2016 satse fullt på kassasystem for restaurantbransjen.
Dette var også samtidig med den nye kassaloven, og gjorde det enkelt å sørge for at alle produktene var oppdatert og i tråd med det nye regelverket.
 

Komplett Bedrift AS
Komplett Bedrift er en B2B forhandler som selger IT og elektronikk-utstyr til private og offentlige virksomheter i Norge. Komplett Bedrift er en del av Komplett Group, Nordens største ehandelsaktør med 18 nettbutikker.
Komplett Bedrift er en autorisert Apple-forhandler med høy fokus på Apple og mulighetene Apple i bedriften gir. Komplett Bedrift holder til i Sandefjord og har også sitt distribusjonslager der, og leverer produkter til bedriftsmarkedet ila 1-3 dager.