Hublot er et av de absolutt mest progressive klokkeprodusentene, og det er sjelden mangel på nyskapende tanker når Hublot skal vise frem sine nyheter. Ofte med nye materialer eller produksjonsmetoder, og ofte i samarbeid med sport, biler eller markante personligheter jager Hublot fremskritt.

Big Bang Unico 42mm Titanium er en av modellene som er bygget rundt Hublots eget automatiske urverk, Unico, som det tok fire år å utvikle. Kronografverket inneholder 330 separate deler og er et eksempel på utviklingen Hublot står for. Big Bang Unico 42mm Titanium er en avansert kronograf som har fly back-funksjon, kolonnehjul og 72 timers gangreserve. Urskivens åpne konstruksjon gir deg et innsyn i det flotte urverket. Hublots «quick strap system» gir deg muligheten til å skifte mellom alligatorskinn- og gummirem uten bruk av verktøy.

Big Bang Unico 45mm Red Magic kom etter at Hublot i 2011 hadde oppfunnet Magic Gold, som takket være en legering med 24 karat gull og borkarbid, var verdens mest ripesikre gull flyttet de fokus over på keramikk. Den innovative produsenten kom igjen opp med et helt nytt materiale, den første virkelig fargesterke keramikken som ikke falmer. Research & Development-avdelingen i Hublot har utviklet, designet og produsert det nye patenterte materialet. Resultatet er spektakulært og neppe noe for alle som ønsker en diskret klokke. Big Bang Unico 45mm Red Magic er en klokke som roper: Her er jeg! Designet med skeleton urskive og den sterke rødfargen på urkassen er i en klasse for seg. Klokken kommer med rødstripet gummirem, automatisk urverk med kronograf og flyback, og hele 72 timers gangreserve.

Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia™ er en klokke som er designet for en litt spesiell målgruppe, nemlig dommerne i fotball-VM 2018. Klokken er i titan, noe som er fordel siden størrelsen er hele 49 millimeter for at skjermen skal være enkel å betjene og lese. Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia™ har alle funksjoner som en moderne smartklokke skal ha, men den gjør i tillegg jobben til dommerne enklere. På klokken registreres gule og røde kort, mål, når et lag bytter spillere og selvfølgelig tar den også tiden. Alt skjer i sanntid, så klokken er et funn for fotballfans som vil være oppdatert til enhver tid. Klokken lages kun i 2018 eksemplarer, den kan benyttes sammen med mobiler som har enten Android 4.4 eller iOS9 eller nyere programvare. Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia™ kommer med en sort nøytral rem eller alternativt med en rem som har Hublot + FIFA World Cup™ emblem.

Tekst: Kristian Haagen

 

Urmaker Bjerke

Familieeid selskap etablert i 1923

Tre butikker:
– Karl Johansgate 31, Oslo
– Nedre Slottsgate 11, Oslo
– Torgallmennningen 9, Bergen

Nettbutikk 

Merker:
Patek Philippe, Rolex, Vacheron Constantin, Breguet, Blancpain, Jaeger-LeCoultre, IWC, Hublot, Omega, Cartier, Panerai, Bulgari, Tudor, Tag Heuer, Longines, Montblanc og Bell&Ross.