Nest siste runde i Champions League og mye står på spill. Blant annet spiller Man United en viktig kamp for videre avansement. I tillegg tar Roma imot Real Madrid i kampen om gruppeseier.

Kom i gang her!

Spill på langoddsen her!

Roma – Real Madrid kl. 21:00

Match 1 Champions League gruppe G. Begge lag står før dagens oppgjør med 9 poeng med 3 seire og 1 tap på de fire spilte kampene. Begge lag sikrer seg avansement til neste runde med U, men hvem som får tøffeste veien til finalen kan bli avgjort i denne kampen.

Hjemmelaget kommer fra tap mot Udinese sist lørdag, og vil gjerne revansjere dette. Ligger foreløpig på en 7. plass i Serie A. Må snu trenden her om de vil komme høyere opp på tabellen. Slitt litt med skader denne sesongen, noe som har preget laget. Likevel bør de prestere bedre enn de har gjort. Til kampen mot spanjolene kan Manolas, De Rossi og Pastore være ute. Trenger som sagt kun ett poeng for å gå videre, og med Plzen borte i siste kamp skal det være enkelt å snu for Roma å ta seg videre.

Gjestene på sin side har ikke prestert på det nivået de ønsker. I helgen ble det et overraskende tap borte mot Eibar 3-0. Sjelden kost for et topplag som Real Madrid. Derimot i CL har det gått bedre for Real, og de står med 9 poeng. Trenger kun å ta ett poeng i kveldens match for å gå videre. Med helgens prestasjoner i bakhodet kan det være et Madrid-lag som trenger selvtillit. Har nok av kvalitet i laget, men om denne kvaliteten kommer til syne mot Roma blir spennende å se. Har en del skader, blant annet Nacho og Navas av viktighet, ellers mange som ikke ville fått mange minutter i kampen.

Spennende kamp som kan gå alle veier. Fristende å sette på U til en odds for 3.35. Dette på grunnlag av at begge vil være fornøyd med ett poeng. Likevel er det noe som sier at Real Madrid vil gå ut å revansjere det pinlige tapet mot Eibar i helgen. Dermed kan det fint forsvares å spille B til 2 i odds. Derimot spiller vi på U til 3.35, nettopp fordi begge vil være fornøyd med ett poeng.

 

Juventus – Valencia kl. 21:00

Champions League gruppe H. Juventus topper gruppen med 9 poeng med 3 seiere og 1 tap. Sist CL-runde tapte Juve mot Man United etter å ha styrt kampen lenge.  Spennende å se om laget vinner i kveldens oppgjør og sikrer avansement.

Juventus kommer fra grei seier mot SPAL i helgen. Runden før det slo de rival AC Milan. Leverer solid i Serie A og har til gode å tape i ligaen. Ronaldo har virkelig satt preg på Juventus denne sesongen. Kan fort trylle i denne kampen. Ellers har de Dybala som er en spennende spiller. Har en av verdens beste forsvarere i Chiellini som kan gjøre det surt for enhver angrepsrekke. Juventus har Emre Can definitivt ute, mens Khedira og Bernadeschi usikre til kampen.

Valencia på sin side kommer fra en 3-0 seier mot Rayo i La Liga. Har slitt litt i La Liga og ligger på en 10 plass. Har en del spennende spillere blant annet Kevin Gameiro, Geoffrey Kondogbia og Michy Batshuayi som kan hjelpe laget til å klatre høyere på tabellen. Likevel skal de inn i noen tøffe kamper fremover. Må definitivt vinne denne kampen om de skal ha sjanse til å gå videre fra gruppen. Tror det skal bli tøft for spanjolene, men man skal aldri si aldri.  Noe usikkerhet rundt Cheryshev og Piccini til kampen, det er definitivt to spillere man bør ha med her.

Juventus er store favoritter til kveldens oppgjør. Valencia kan fint bite fra seg og få ett viktig poeng. Men det kan bli tøft å dra i land alle 3 poengene. Likevel ser vi for oss at med Ronaldo i storslag og Chiellini i forsvarsrekken vil Juventus dra dette i land. Spiller derfor på Juventus til en odds på 1.30.

 

Manchester United – Young Boys kl. 21:00

Champions League gruppe H. United har så langt kontroll på avansement I CL. Kommer fra en svak prestasjon mot Crystal Palace i helgen. Har ikke fått det helt til i PL, men noe bedre i CL. Særlig med sterk seier mot Juventus sist. Young Boys på sin side er helt fortapt i denne gruppen.

United ser ut til å ta seg videre fra gruppen. Det kan bli viktig for Mourinho som har fått hard medfart særlig for defensiv fotball. 7.plass i PL er ikke godt nok for et lag som er vant til å vinne medaljer og pokaler. Med så mye defensiv fokus er det rart at de sliter. I tillegg til å slite bakover, ser de heller ikke giftige ut forover. Bør finne tilbake til gamle takter i denne kampen selv om Mourinho kommer til å rotere.

Gjestene fra Sveits er ikke lengre ubeseiret i ligaen. Leder ligaen med 16 poeng på Basel, og har scoret 47 mål på sesongens 15 første kamper. Utrolig selv om nivået i den sveitsiske ligaen ikke er altfor imponerende. Derimot i CL har det blitt noe tyngre. Skal få det tøft i kampen om Europa League og ser ut til å komme sist i gruppen. Av spillere er Teixeira, Lotomba, Wuthrich og Hoarau usikre.

Problemer med å se at Young Boys skal overraske og slå Man United. Selv om Mourinho roterer på laget skal man ha kontroll på kampen og sikre avansement. United scorer ikke nok til at det er forsvarlig å satse på Handicap. Derfor styrer man unna det. Spiller på hjemmeseier til en odds på 1.25.