EY søker flinke folk med erfaring! Derfor vil du i denne artikkelserien få et innblikk i hvordan det er å jobbe i EY, for å se om dette kan være din neste arbeidsplass. Vi går bak EYs fasade i Bjørvika, og blir kjent med noen av de ansatte, deres hverdag og suksessrike karrierer. Hvordan løser de egentlig den daglige kabalen? Med en krevende og utfordrende jobbhverdag og et innholdsrikt privatliv skulle en tro at dette var veldig komplisert, men er det egentlig det?

Arbab, 34 år, leder en rådgivningsenhet rettet mot finanssektoren og glad i storfamilien

Dagene til Arbab Dar blir tidsmessig ganske like. Med levering i barnehagen og definert skjermtid har den unge, ambisiøse lederen store mål for sitt satsingsområde.

– Om 3-5 år håper jeg å kunne lede samme avdeling med 15-20 topp motiverte medarbeidere. Per i dag er det kun meg i denne rådgivningsenheten, men jeg er i full gang med å rekruttere. Mitt mål er å ha medarbeidere med variert faglig bakgrunn og en avdeling som er et speilbilde av det markedet jeg opererer i (mangfold og kompetanse).

I New York: Når han har fri liker Arbab å reise.

Hva bruker du mye tid på i livet ditt, utenom jobb?– (Stor)Familien og reise. Jeg bor i en tomannsbolig på Tåsen. Jeg, min kone og datter i den ene enheten og mine foreldre og min yngre søster i den andre enheten (storfamilien). Det er en form for generasjonsbolig.

Ellers liker jeg å reise. Vi forsøker å komme oss bort omtrent hver 3.-4. måned. Alt fra korte til litt lengre turer.

Så var det dette med hverdagskabalen da, dagene blir jo fort ganske like. Alt skjer mellom 6.15 på morgenen og 23.30 på kvelden. Han og kona leverer datteren sammen i barnehagen og tar følge et stykke til jobb. Så er det stort sett i møter fra 08.15 til 16.30, før det blir en runde med å besvare mail. Arbab er sjeldent hjemme fra kontoret senere enn 18.00, da er det tid for diverse lek og moro frem til leggetid for datteren. Deretter blir det ofte et par timer jobbing på kvelden før han og kona har kvalitetstid. Det blir en livsstil.

Send en mail hvis du ønsker en uforpliktende samtale om dine muligheter i EY.

Hvor mye er du pålogget i løpet av et døgn?
– Jeg er stort sett pålogget når jeg våken. PC’en står ofte på selv når jeg er hjemme, men det betyr ikke at jeg bruker den aktivt hele tiden.

Kvalitetstid: På fritiden bruker Arbab tiden sin med familien.

Hva er dine tanker rundt skjermtid?
– Skjermtid er vel og bra og i mange sammenhenger absolutt nødvendig. Mitt utgangspunkt er at skjermtid bør begrenses i størst mulig grad i kjernetiden (9-15). Det er tiden man har til rådighet for å kommunisere med forretningsforbindelser og kollegaer. Utenom kjernetiden forsøker jeg også å begrense skjermtiden, da spesielt fra når jeg kommer til min datter legger seg. Soverommet er definert som en skjermfri sone. Bakgrunnen min for klart å definere skjermtid er at det er slik man skaper de beste relasjonene og kommuniserer mest effektivt. Det viktigste er å være bevisst på hva en gjør når en først bruker skjermen.

Fremtidens jobbhverdag, hvordan ser den ut?
– Samtidig som enkeltindividet bruker mer og mer tid med nesa i skjermen, er det viktig å tenke gjennom muligheter det også gir. Fremtidens jobbhverdag for meg handler om at vi som arbeidsgiver tilrettelegger for en fleksibel arbeidshverdag. Utgangspunktet er at det bør være klart definerte mål for enkeltindividet for hva som skal oppnås innen en gitt tidsramme. Hvor det oppnås fra og når i løpet av døgnet det oppnås bør ikke spille altfor stor rolle. Det viktigste er å kunne kommunisere effektivt underveis ved behov. Jeg mener at teknologien i 2019 er lagt til rette for at dette skal kunne være mulig. Teknologien bidrar også til å kunne ha et mer globalisert arbeidsmarked. Mer fokus på virtuelle team. Jeg tror det å kunne jobbe enda mer effektivt på tvers av landegrenser, uten å fysisk være på samme sted, kommer til å bli utnyttet enda mer i fremtiden etter hvert som «skyen» får en større utnyttelsesgrad.

Hva slags personer ønsker du deg i teamet ditt?
– Jeg ønsker å ha ulike mennesker med ulike ønsker, der noen ønsker mer enn andre. De som skiller seg ut, må få muligheten til å utnytte de fordelene det gir. Det viktigste er å skape en sunn prestasjonskultur. Det er dynamikken og ulikhetene i menneskene som skaper teamet og målet bør være å motivere enkeltpersoner til å prestere best mulig. En annen ting som står høyt på min agenda er mangfold. Jeg ønsker at teamet mitt skal være et speilbilde av det markedet jeg operer i.

Vil du jobbe med Arbab?

EY trenger erfarne medarbeidere!

Innen finansområdet bygger EY og Arbab nå et eget team i Norge, Financial Accounting Advisory Services (FAAS), som vil arbeide med ulike prosjekter og problemstillinger innenfor kjerneområdene – regulatorisk rammeverk, regelverksendringer (IFRS), fremtidens finansfunksjon og risk med fokus på bank og forsikring. Er dette områder du kunne tenke deg å jobbe med enten innen bank og forsikring eller på tvers av andre sektorer trenger vi dyktige folk på flere nivåer.

PS: I EY mener vi alvor med vår satsning på bank, finans og forsikring. Vi har derfor samlet vår spisskompetanse innen dette området i vår avdeling Financial Services Organization (FSO). FSO utgjør i dag rundt 80 ansatte i Norge, 350 i Norden og totalt 13 000 medarbeidere i Europa. Dersom du er interessert i finansbransjen kan vi by på utviklingsmuligheter du vanskelig vil finne andre steder.

Send en mail hvis du ønsker en uforpliktende samtale om dine muligheter i EY.