I denne artikkelserien følger vi menneskene bak EY fasaden i Bjørvika, og blir kjent med deres hverdag og suksessrike karriere. Hvordan løser de egentlig den daglige kabalen? Med en krevende og utfordrende jobbhverdag og et innholdsrikt privatliv skulle en tro at dette var veldig komplisert, men er det egentlig det?

Arbab, 34 år, leder en rådgivningsenhet rettet mot finanssektoren og glad i storfamilien

Dagene til Arbab Dar blir tidsmessig ganske like. Med levering i barnehagen og definert skjermtid har den unge, ambisiøse lederen store mål for sitt satsingsområde.

– Om 5 år håper jeg å kunne lede samme avdeling med 15-20 topp motiverte medarbeidere. Per i dag er det kun meg i denne rådgivningsenheten. Mitt mål er å ha medarbeidere med variert faglig bakgrunn og en avdeling som er et speilbilde av det markedet jeg opererer i (mangfold).

Hva bruker du mye tid på i livet ditt, utenom jobb?
– (Stor)Familien og reise. Jeg bor i en tomannsbolig på Tåsen. Jeg, min kone og datter i den ene enheten og mine foreldre og min yngre søster i den andre enheten (storfamilien). Det er en form for generasjonsbolig.

Så var det dette med hverdagskabalen da. At dagene hans var ganske like. Alt skjer mellom 6.15 på morgenen og 23.30 på kvelden. Han og kona leverer datteren sammen i barnehagen og tar følge et stykke til jobb. Så er det stort sett i møter fra 08.15 til 16.30, og sjekking av mail fra 16.30 til 18.00. Da drar han fra kontoret og er hjemme rundt 18.30 for å være sammen med familien med diverse lek og moro frem til leggetid for datteren. Deretter blir det et par timer jobbing på kvelden før han og kona har kvalitetstid.

Hvor mye er du pålogget i løpet av et døgn?
– Jeg er stort sett pålogget hele dagen og kvelden. PC’en står på selv når jeg er hjemme, men det betyr ikke at jeg bruker den aktivt hele tiden. Av 24 timer er PC’en på 16 av timene.

Kvalitetstid: På fritiden bruker Arbab tiden sin med familien.

Hva er dine tanker rundt skjermtid?
– Skjermtid er vel og bra og i mange sammenhenger absolutt nødvendig. Mitt utgangspunkt er at skjermtid bør begrenses i størst mulig grad i kjernetiden (9-15). Det er tiden man har til rådighet for å kommunisere med forretningsforbindelser og kollegaer. Utenom kjernetiden forsøker jeg også å begrense skjermtiden, da spesielt fra når jeg kommer til min datter legger seg. Soverommet er definert som en skjermfri sone. Bakgrunnen min for klart å definere skjermtid er at det ikke der man skaper de beste relasjonene eller kommuniserer mest effektivt. Det viktigste er å være bevisst på hva en gjør når en først bruker skjermen.

Fremtidens jobbhverdag, hvordan ser den ut?
– Samtidig som enkeltindividet bruker mer og mer tid med nesa i skjermen, er det viktig å tenke gjennom muligheter det også gir. Fremtidens jobbhverdag for meg handler om at arbeidsgiver tilrettelegger for en fleksibel arbeidshverdag. Utgangspunktet er at det bør være klart definerte mål for enkeltindividet for hva som skal oppnås innen en gitt tidsramme. Hvor det oppnås fra og når de oppnås bør ikke spille altfor stor rolle. Det viktigste er å kunne kommunisere effektivt underveis ved behov. Jeg mener at teknologien i 2019 er lagt til rette for at dette skal kunne være mulig. Teknologien bidrar også til å kunne ha et mer globalisert arbeidsmarked. Mer fokus på virtuelle team. Jeg tror det å kunne jobbe enda mer effektivt på tvers av landegrenser, uten å fysisk være på samme sted, kommer til å bli utnyttet enda mer i fremtiden etter hvert som «skyen» får en større utnyttelsesgrad.

Hva slags personer ønsker du deg på teamet ditt?
– Jeg ønsker å ha ulike mennesker med ulike ønsker, der noen ønsker mer enn andre. De som skiller seg ut, må få muligheten til å utnytte de fordelene det gir. Det viktigste er å skape en sunn prestasjonskultur. Det er dynamikken og ulikhetene i menneskene som skaper teamet og målet bør være å motivere enkeltpersoner til å prestere best mulig. En annen ting som står høyt på min agenda er mangfold. Jeg ønsker at teamet mitt skal være et speilbilde av det markedet jeg operer i.

Vil du jobbe på teamet til Arbab? 

EY
EY har vunnet mange store nye kunder den siste tiden er på utkikk etter nye medarbeidere til revisjons- og rådgivingsavdelingen. Her trengs både erfarne og mindre erfarne medarbeidere innen ulike sektorer..