Lurer du på hva konfirmanten ønsker seg i år? Smykker og klokker er gavene som både har affeksjonsverdi og er noe konfirmanten blir glad for.

Bunaden har virkelig fått sin renessanse og har vel neppe vært mer trendy enn det er akkurat nå. Det er et tradisjonelt gavevalg til konfirmasjoner og er en sikker vinner. Det vil si, det er både tradisjonelt og moderne, og en gave som kan leve ekstra lenge.

Dermed kan du med god samvittighet velge en bunadssølje som konfirmasjonsgave, både til gutter og jenter. Dette er jo også gaver som kan leve gjennom flere generasjoner og gjerne går i arv.

Et annet sikkert valg er smykker med diamanter til jenter. Elegante, sofistikerte diamantanheng på kjeder eller på ringer er garantert en suksess. Kjøper du en alliansering kan den også fylles på med flere diamanter ved en senere anledning!

Ønsker du å være mer personlig finnes det flere smykker, med bokstaver eller stjernetegn, eller eventuelt din helt personlige hilsen gravert inn. For unge jenter er gult gull i vinden som aldri før!

 

Superpopulært mobildeksel fra Ideal of Sweden! Dette er en enkel tilleggsgave som garantert slår an hos konfirmanten.

Klokker til både jenter og gutter

Jenter er også opptatt av flotte klokker. I år er det Triwas nye modell Svalan som har være mest populær, med unntak av denne nydelige klokken til Daniel Wellington.

Til gutter kan det være ekstra smart å velge en pen klokke, som de kan ha med seg lenge. Velger du en pen og smart klokke, kan den leve lenge og bli brukt igjen og igjen ved store, flotte anledninger. Dermed blir den både en flott gave og et hyggelig minne!

Nå er det mange flotte klokker til ungdom på markedet, med Daniel Wellington som kanskje den mest populære akkurat nå også til gutter.

Dette er den svenske klokkekometen som har tatt bransjen med storm med sitt enkle, elegante design.

Ellers finnes det også en hel del lekre smykker for menn! Nå har Bjørklund en ny smykkekolleksjon for gutter, ved navn Jonas. Se de kule smykkene her!

Se flere flotte konfirmasjonsgave på Bjørklund.no!