Teknologien tvinger utviklingen fremover i et rasende tempo, men mye bra kommer også ut av dette. Spesielt store endringer har skjedd de siste årene når det kommer til alarmsystemer og sikkerhet i hjemmet.

Verisure jobber konstant med å utvikle nye, gode produkter for deg som gjør at du kan føle deg helt trygg hjemme. Nå kan du for eksempel styre lys og varme i boligen din fra mobilen, låse døren og snakke med alarmen din.

Få pris på boligalarm – ta testen

Her er fem viktige sikkerhetsgadgets til huset:

1. Elektronisk dørlås med alarm


Med Verisure Låsmodul i Yale Doorman dørlås (V2 eller nyere) kan du låse opp og igjen døren med kode eller via mobil, og du får bedre kontroll over boligen din.
Er det barna dine som går hjemmefra sist, men glemmer å låse døren, kan du selv gjøre det fra mobilen.
Trenger du skal slippe noen inn i huset når du ikke selv er hjemme, kan du enkelt lage engangskoder som har kort varighet.

 

2. Røykvarsler med sirene og stemme

 

En bolig kan bli overtent i løpet av minutter. Det er derfor viktig med varsling du våkner av. Verisure røykvarslere er seriekoblet og har både sirene og tale som vekker deg effektivt og hjelper deg å finne tryggeste vei ut.

 

3. Vanndetektor

 

Store vannlekkasjer står ofte og drypper smått om senn i lang tid og kan være svært ødeleggende. Vann- og fuktskader er kostbart å reparere. Du kan enkelt unngå dette ved å montere en Verisure vanndetektor som måler fukt i huset.

 

4. Smartkontakt

 

Spar energi! Med Verisure Smartkontakt kan du styre og programmere varme, belysning og andre elektriske apparater med Verisure App.
Med intelligent belysning kan du f.eks. styre lyset med mobilen og gjør huset levende mens du er på ferie.

 

5. Tale og lytteenhet

 

Via Verisure Voice får du direkte kontakt med alarmstasjonen som kan tale med deg direkte i boligen og være i konstant kontakt i en nødsituasjon. Dermed får sentralen raskt kontakt med boligen og kan hjelpe, assistere og avklare situasjoner som oppstår, og eventuelt avvise uvedkommende.

 

Få pris på boligalarm – ta testen