At den franske event-guruen Thierry Teyssier skulle makte å komme opp med noe enda mer magisk enn det overjordisk vakre resortet Dar Ahlam (Drømmenes hus) i ørkenen i Marokko, var det ikke mange som trodde. Men det var altså før han skapte fenomenet 700 000 Heures.

700 000 Heures, eller syv hundre tusen timer, er tiden et menneske i snitt tilbringer her på jorden. Denne tiden mener Monsieur Teyssier at vi skal ta særdeles godt vare på, og hans nye prosjekt lar noen heldige globetrottere få oppleve deler av verden som helt mangler sidestykke. Nøye iscenesatt av drømmefangeren selv.

– Dette er et eksklusivt konsept som ikke har vært prøvd ut før. Det blir rift om de få plassene, forteller Martin Dahl Jespersen, produktsjef i Private Travel Lab, som er alene i Norge om å tilby plasser på hotellene.

– Hotellene tar utgangspunkt i unike steder og kulturer det er de færreste forunt å få oppleve, og med svært høyt servicenivå på alle destinasjonene, sier Jespersen.

Ideen bak 700 000 Heures bygger på trenden med pop-up-restauranter og -butikker. Hver sjette måned vil den kreative gjengen bak 700 000 Heures lansere spektakulære overnattingssteder og opplevelser i unike omgivelser, gjerne på destinasjoner som normalt ikke er tilgjengelige for et publikum. Nomade-hotellene kan åpnes i eksisterende bygninger eller bygges fra grunnen av, og opplevelsene tilbys kun for en kort periode.

Thierry Teyssiers lidenskap for å utforske nye kulturer og eksotiske destinasjoner har materialisert seg i et nomadisk resort.

Målet er å tilby reiser som trigger nysgjerrigheten langt utover det å tilbringe ferien på en solseng under en parasoll på en postkortvakker strand, eller i det økende kaoset på destinasjonene som står på halve verdens Bucket-liste.

For å bli en av Teyssiers ultra-privilegerte gjester, kreves normalt et medlemskap. Det er derfor en ære for Private Travel Lab, som 700 000 Heures eneste representant i Norge, å kunne tilby deg tilgang til disse eksklusive eventyrene uten at du må bli medlem.

Salento i Italia var først ut i rekken av pop-up-hotell. Gjestene bodde i et historisk palass, men Teyssier nøler ikke med å servere frokost akkurat der naturen og landskapet er på sitt mest innbydende.

Det første nomadehotellet ble realisert i et storslagent palass i vindistriktet Salento i Italia i fjor sommer. I april fulgte et pop-up-hotell i Siem Reap i Kambodsja, der et fåtall gjester kan tilbringe natten i et særdeles vakkert Khmer-trehus, og bli guidet eksklusivt rundt i Angkor Wat og andre templer fra Khmer-rikets storhetstid av en kunnskapsrik arkeolog. Reisen strekker seg over seks dager, og Khmer-huset har bare plass til fire gjester av gangen.

I disse dager holder det eksklusive konseptet til i Siem Reap i Kambodsja. Det handler om å skape en helt unik reiseopplevelse hvor natur, kultur og historie flettes sammen til en reiseopplevelse ulik noen annen.

Et av årets prosjekter lanseres blant de nesten uvirkelige sanddynene Lençóis Maranhenses, i Maranhão-provinsen nord i Brasil. Her finnes et av jordens mest dramatiske landskap. Når regntiden er over stiger grunnvannet til overflaten og danner laguner med ferskvann mellom de hvite sanddynene. Underet varer kun i fem måneder før det forsvinner like fort som det oppstod. Fra 1. juni til 3. november tar 700 000 Heures imot gjester i en sjarmerende strandvilla ved bredden av en av lagunene.5-Lencois sunsetFra juni til oktober kan du oppleve det magiske landskapet Lençóis Maranhenses i Brasil.

– Lençóis er uten tvil det vakreste stedet jeg har sett på noen av mine reiser, sier Thierry Teyssier.
– I mange år har mine brasilianske venner fortalt om dette utrolige stedet, som det har vært nesten umulig å komme til.

Da en ny vei nylig åpnet, som gjorde reisen litt enklere, dro Teyssier umiddelbart av sted.

– Jeg angret umiddelbart på at jeg ikke var kommet før. Jeg har aldri sett noe så vakkert, så fredfullt. De enorme, hvite sanddynene, de glitrende lagunene i sjatteringer fra turkist til smaragdgrønt, den episke musikken fra vinden. Jeg kjente meg dypt takknemlig over å få oppleve denne oasen, og visste umiddelbart at jeg måtte dele den med andre drømmere i 700 000 Heures.

Det virkelig eksklusive ved oppholdet i Lençóis blir muligheten til å tilbringe tid i dette uberørte paradiset. Vi snakker barfot-luksus av uant dimensjon. Dagene vil bli fylt av enkle gleder som seiling eller kitesurfing, kveldene av late barbeques og caipirinhas på en utendørs pop-up strandbar under stjernehimmelen.

Akvarell av innkvarteringen i Lençóis Maranhenses nord i Brasil.

Hva det neste prosjektet deretter blir, er ennå ikke klart. Kanskje kan du få bli med og bo hos en bortgjemt stamme i Amazonas, eller gå i fotsporene til kult-forfatteren Paul Bowles på Sri Lanka. Kanskje blir det en fottur over saltsletten Uyuni i Bolivia, med horder av flamingoer som reisefølge, eller et bekjentskap med de skjulte kulturskattene i Kyoto.

Det vi vet allerede nå, er at det blir helt magisk. For det har vi drømmefangeren Thierry Teyssirs ord for.

Frister tanken på en drømmeferie det kun er få forunt å oppleve i løpet av våre 700 000 timer her på jorden? Privat Travel Lab lar de gylne øyeblikkene bli en del av din historie.

post@privatetravellab.no  

+47 23 65 44 50

 

  • Turens varighet: 8 dager
  • Opphold i Lençóis Maranhenses, 6 overnattinger
  • Fly t/r Oslo – Sao Luis, via Rio
  • Stopover i Rio kan legges til reisen
  • Mat, drikke og transport til/fra flyplass i Brasil er inkludert

 

Tilgjengelig fra 1. juni til 26. oktober
Pris fra kr 104 000,- per person i Business Class