Monastero Santa Rosa med en unik beliggenhet på Amalfikysten.

 

Bjørklund har satt opp en oversikt over det de mener er noen av Italias flotteste steder å gifte seg!

Italia er kjærligheten og romantikkens hjemland og et yndet sted for nordmenn som skal gifte seg. Faktisk er Italia det landet flest nordmenn gifter seg, utenfor Norge. Hos Bjørklund gleder de seg over denne store trenden og har samlet en liste med tips til flotte steder i Italia man kan gifte seg!

Amalfikystens vakre landskap ligger for dine føtter på det nydelige Belmond Hotel Caruso. Dette 1000 år gamle palasset har blitt gjort om til et vakkert hotell med et infinitypool kjent som balkongen over Middelhavet. Omgitt av sitron- og olivenlunder gir den friske luften deg en unik opplevelse 350 meter over havet.

Eller hva med Hotel Monastero Santa Rosa, enda høyere opp i fjellsiden, med fantastisk utsikt? Et romantisk sted for et lite bryllup eller en romantisk weekend for to.

Monastero Santa Rosa på Amalfikysten er et magisk sted. Foto: Monastero Santa Rosa

Og hva er vel mer treffende enn Toscana med sitt vinlandskap. Gift deg på en vakker vingård omringet av tusen år gamle drueplanter! Drøm deg av sted i denne nydelige videoen.

Hos Bjørklund har de en helt spesiell forkjærlighet for Roma, selve kjærlighetens hovedstat. Bjørklund har også gode tilbud på diamanter i disse dager, dersom du ser etter en fin morgengave i tillegg? Her er Romas lille juvel – Castello della Castelluccia.

Eller hva med å gifte seg i et luksuriøst hotell omgitt av en olivenlund? Hotell Villa Arcardio ligger midt mellom Milano og Venezia, med Gardasjøen som nærmeste nabo. Her kan du nyte den klassisk vakre stilen, i et naturlig flott område. Ønsker du å ha bryllupet ditt her kan du leie hele gården, som er familiedrevet. Her er det plass til 120 gjester.

Villa Arcadio ved Gardasjøens bredder.

Legg bryllupet til magiske Lake Como nord i Italia. Her kan du sjekke gjestene dine inn på det fantastisk hotellet Grand Hotel Tremezzo. Innsjøen er vel så kjent for de mange kjendisene som ferierer i nærheten, som den fabelaktige naturen. Visstnok eier George Clooney opptil flere hus i området.

Dersom du er glad i sør-Italia er dette vakre hotellet et sted for deg. Grand Hotel Timeo er plassert på Sicilia hvor det er en deilig atmosfære, kyst så langt øyet kan se og en romantisk følelse kun Italia kan by på. Her fra har du panoramautsikt uteover Middelhavet og til og med Mount Etna.

Dersom hele budsjettet ikke strekker til kan det være greit å vite at Bjørklund har konkurransedyktige priser på gifteringer med inngravering i ekte gull, pluss mange andre flotte smykker til brudeparet!

Kilder:
http://www.vogue.com/article/celebrity-wedding-venues-to-rent-amal-clooney-chrissy-teigen-blake-lively
http://www.townandcountrymag.com/the-scene/weddings/news/a3302/the-most-luxurious-wedding-venues-in-the-world/
http://www.telegraph.co.uk/travel/destinations/europe/articles/europes-best-hotels-for-wedding-venues/