En New York style inspirert restaurant med god mat og bowling som valgfritt tilbehør. Det var konseptet til seriegründer Rune Skandsen da han startet Lucky Bowl.

– Konseptet er enkelt. En moderne restaurant med en hyggelig bar og bowling som bonus. Det er Lucky Bowls strategi, og vi kaller det eatertainment. Restaurantene er totalrenovert og påkostet, slik at firmaer i alle størrelser skal kunne arrangere julebord eller teambuilding. Det er lune og sjarmerende lounger hvor voksne mennesker skal kunne kose seg med et glass eller en god middag med eller uten et par serier bowling involvert, sier Skandsen.

Og konseptet funker så til de grader. Fra første steg inn dørene oppdager man raskt at dette er noe helt annet enn en tradisjonell bowlinghall. Det kan faktisk ikke sammenlignes – dette er et sted der man enkelt kan se for seg å legge neste firmaarrangement eller lønningspils og alle vil stortrives.

Lucky Bowl har virkelig lagt mye tid og energi i maten de serverer. De har utviklet en egen meny som blant annet inneholder en hjemmelaget burgeroppskrift. En oppskrift som er fremstilt etter nøye undersøkelser.

– Ja, vi reiste land og strand rundt for å smake oss frem til det vi mente var den beste oppskriften. Nå tør vi påstå at vår burger er blant de aller beste du får i Norge, forteller Skandsen.

Nå kan du legge julebordet ditt til Lucky Bowl!

Julebordet, selskap og andre sosiale sammenkomster med god mat og godt drikke blir litt ekstra minneverdig med et hyggelig slag bowling for de som ønsker det.

– Det er alltid noe å feire og vi vet at de som har det gøy sammen, jobber bedre sammen. Derfor synes vi det er ekstra hyggelig å kunne tilby ulike pakker som både inviterer til å dyrke den gode samtalen rundt bordet, samt å kvesse konkurranseinstinktet på bowlingbanen, sier Skandsen.

Går som en kule

Og alt tyder på at dette går veldig bra. Da Lucky Bowl startet opp bestod det av en eneste avdeling i Stavanger. Nå er det hele 15 avdelinger i kjeden, og flere skal det bli. Forhåpentligvis over hele Skandinavia. Den første Lucky Bowl avdelingen er allerede åpnet i Stockholm.

Siste tilskuddet kommer i form av Norges største som du finner på Veitvet i Oslo.

Gode matopplevelser og god stemning

– Skandsen mener at man trenger en dose galskap i hverdagen. Og galskapen har blitt til Eatertainment. Et sted der business møter pleasure. Lucky Bowl løfter bowling til et helt nytt nivå. Med påkostede restauranter med bowling som tilbehør. Et konsept som passer perfekt når man skal ut å ha det sosialt med jobben, sier Skandsen.

Og hva mer trenger vel et julebord eller en kick-off? Eller et privat selskap for den saks skyld? Det er gøyalt å komme til Lucky Bowls restauranter. Folk flest liker å spille og å leke litt og hos Lucky Bowl er det en bonus i tillegg til god mat og drikke i moderne New York style restauranter.

Nå kan du teste selv, her får du oversikten over Lucky Bowls tilbud!

– Vi ser ingen grunn til at det kun skal være barnebursdager som har det hyggelig på bowling. Med bra mat og drikke, god musikk og deilig stemning er dette vel så hyggelig (om ikke mer) for voksne som feirer hverdagens store og små øyeblikk! Avslutter Skandsen.

Ønsker du å teste burgerne til Lucky Bowl? Book bord nå!