Norges største bowlinghall har fått en seriøs ansiktsløftning, og serverer mat i toppklasse – blant annet en av Oslos beste burgere i følge gründer Rune Skandsen.

Lucky Bowl er den norske bedriften som snur opp-ned på bowling-Norge. Nå har også Norges største bowlinghall på Veitvet i Oslo blitt en del av kjeden til seriegründer Rune Skandsen. Bowlinghallen med 26 baner og et aldri så lite amerikansk drag over seg har nå fått en norsk ansiktsløftning.

Legg neste kick-off til Lucky Bowl!

Området på Veitvet ble bygget ut tidlig på 50-tallet av den kjente entreprenøren Olav Selvaag. Han hadde en klar formening om hvordan smarte boliger burde bli bygget og var svært påvirket av USA. Det var det mange som ikke likte og det var mye diskusjoner om hvorvidt bygningene var fine nok, av god nok kvalitet og hadde smart nok planløsning. Men Selvaag var sikker i sin sak og ønsket å følge sin amerikanske drøm.

Først, litt om Veitvet som område:

Dagens boliger er bygget på tomten til gamle Lindeberg gård og det er i stor grad Olav Selvaag som har stått for disse. Han mente at boligbyggingen i Oslo var dårlig planlagt og utfordret ordføreren – som til slutt ga etter og bevilget han en tomt han selv kunne bygge på.

Da han åpnet lokalsenteret i 1959 var Veitvet senter det største av sitt slag i Nord-Europa.
Olav Selvaag var påvirket av USA, slik fikk han ideen om å åpne en bowlinghall inne på senteret.

Da Veitvet bowling åpnet i 1961 var det den nest første bowlinghallen i Norge. Den gang etter amerikansk modell: først og fremst bowlinghall, dernest et spisested.
Bowlingen ble raskt populær og små og store samlet seg for å prøve dette sosiale spillet.

Nå har Lucky Bowl åpnet på Veitvet etter en omfattende renovering og denne etter gang en ny, norsk suksessoppskrift: en god restaurant med hyggelig bar og 26 bowlingbaner som en bonus.

Legg julebordet til Lucky Bowl og opplev et annerledes julebord!

Her er det lun og fin high-end stemning, deilig musikk spilles i bakgrunnen og det sitter folk som ler og prater rundt om i restauranten. Lucky Bowl er den norske seriegründeren Rune Skandsens siste prosjekt og det går som en kule. 15 bowlinghaller i Norge har fått en lignende ansiktsløfting med nyrenoverte lokaler med restaurant og bar. Ny meny, med hjemmelaget burgeroppskrift og mat av høy kvalitet.

Olav Selvaag bygget Veitvet på midten av 50-tallet. Disse husene står enda. Nå har en ny, norsk gründer sett mulighetene en av Norges første bowlinghaller har å by på. Et samlingspunkt for bedrifter, selskaper og hygge!

Les mer om Lucky Bowl

Eatertainment – der business møter pleasure