Den nye kolleksjonen til Daniel Wellington heter Black, og er nå tilgjengelig hos Bjørklund.

 

Det svenske klokkemerket har tatt klokkeverdenen med storm de siste årene, og det med god grunn. De svært anvendelige klokkene passer til enhver anledning, være seg selskap med skjorte og slips eller mer avslappede fritidsaktiviteter. Daniel Wellington-klokken er en god følgesvenn.

Utseendet på klokkene er klassisk og minimalistisk, uten for mange funksjoner. Urskiven er tynn, raffinert og helt perfekt rund og finnes i ulike størrelser. Tross dette enkle utseende er Daniel Wellington kanskje mest kjent for sine karakteristiske, fargesterke, stripete remmer. Disse remmene er inspirert av den britiske marinens «Nato Straps» som dykkerne brukte utenpå våtdraktene sine. NATO-remmene gir en sporty kontrast til en pyntet stil.

Men Daniel Wellington har også lær-remmer laget av ekte skinn og som er tilgjengelig i en rekke elegante nyanser av brunt og svart, med en sølv- eller roseforgylt spenne. Alle remmene kan byttes ut for å variere utseendet på klokken etter humør. Klokkens klassiske utseende gjør den tidløs og dessuten utrolig anvendelig. Dette er klokken som passer til enhver anledning, både for han og henne. Hos Bjørklund kan du finne din helt spesielle favoritt.

Med den nyeste kolleksjonen, som har det treffende navnet Black, forsterker Daniel Wellington ytterligere sin posisjon som det klassiske og elegante merket som allikevel er opptatt av å fornye seg. Selv sier Daniel Wellington om Black at det er en utvidelse av deres flaggskip Classic Collection, som diskret skyver den minimalistiske stilen utover tradisjonelle grenser.

Alle urskivene er spesielt designet og utviklet slik at de passer perfekt både med de tynne NATO-remmene og lær-remmene. Siden alle remmene kan skiftes ut, kan du variere med en ny klokke hver dag i uken, hvis du skulle ønske det.

Det tradisjonelle uttrykket og likevel rene designet passer perfekt sammen med både den fargerike NATO-remmen og den elegante lær-remmen. Denne kombinasjonen vil appellere til alle med sans for klassisk og tidløs design.

Den siste tilskuddet til Daniel Wellington kom i desember i form av et minimalistisk armbånd som finnes i to farger; sølv og rosegull. Selvsagt i klassisk design og utformet slik at det skal passer perfekt ved siden av klokken.

Det er jakten på detaljene, og finpussingen av disse som har gitt resultatet en klokke som alle kan bruke.

Få en oversikt over hele utvalget av Daniel Wellingtonklokker til Bjørklund!