Høst er tid for deilige dager med jaktlag eller familie på hytte og fjell. Her er guiden for deg som vil være behagelig og pent antrukket, også på fritiden.

Norske «Lorang by Zeno» designer herreskjorter i strykefrie og lettstelte kvaliteter som hovedsakelig markedsføres fra nettbutikken zenostore.no. Skjortene er merkets svar på en kresen målgruppes behov for effektive kvalitetstekstiler med et klassisk og eksklusivt uttrykk.

Strykefrie

Med en strykefri skjorte i kvalitetsbomull kan du la strykejernet bli hjemme og bruke tiden din på velkledd hyttehygge med venner og familie. Plukk opp en farge i skjorten med en matchende ullgenser i tynn og deilig kvalitet.

Se strykefrie skjorter fra «Lorang by Zeno»

Flanell

Flanell er en myk og lun bomullskvalitet som går godt til chinos eller nikkers, gjerne en i skinn. Følger du vaskerådene fra «Lorang by Zeno», får du et tilnærmet strykefritt resultat. Se flanellskjorter fra «Lorang by Zeno»

Soft

En skjorte i kvaliteten «soft» er lettstelt og kan ved første øyekast minne om flanell. Modellene «Venice» og «Milan» kommer i button-down og byr på spreke farger som gjør seg godt alene eller under en ullgenser.

Se button-down fra «Lorang by Zeno»

Vi ønsker deg en riktig god og vekledd høstsesong på fjellet!

Se hele sortimentet fra «Lorang by Zeno»