Bilforsikring er ofte en av de dyreste forsikringene vi har. Nå ser stadig flere forsikringstakere etter bedre forsikringstilbud for å kutte kostnadene på bilforsikring.

– Jeg er ganske aktiv på å finne gode priser og har vanligvis byttet forsikringer en til to ganger i året. Sist gang jeg lette etter bedre priser fant jeg tilfeldigvis Tribe og så at jeg enkelt kunne be om et nytt tilbud på forsikringen. Allerede neste dag fikk jeg et mye bedre tilbud enn hva jeg hadde. Siden jeg fikk svært gode priser har jeg nå vært kunde lenge og har ingen planer om bytte forsikring, sier Frank Remi Wang.

Familien har nå forsikret eneboligen, innbo, reise og to biler med Tribe venneforsikring.

Det kan du også gjøre her!

Forsikret Tesla P85 og Tesla X

Familien er begeistret for Tesla og de reduserte drivstoffkostnadene, men ble overrasket over den opprinnelige prisen på forsikringen av elbilene deres.

– Da vi kjøpte en Tesla P85 i fjor måtte vi tegne forsikring for å hente ut bilen fra forhandleren. Vi ble lettere sjokkert da vi så at forsikringsprisen ble 18.000 bare på denne bilen, sier Wang.

– Jeg har aldri hatt en skade, og for slike som meg er Tribe helt ypperlig. Jeg koster jo ikke forsikringsselskapet noen ting, og hos Tribe blir jeg virkelig belønnet for det, sier Frank Remi Wang.

Det første han gjorde da han fikk parkert den nye bilen var å starte jakten på en rimeligere tilbyder. Da han kontaktet Tribe la de seg fem prosent under det rimeligste tilbudet han hadde fått, med samme dekning og vilkår.

– Telefonsamtalen med Tribe skulle vise seg å bli svært lønnsom for oss, sier han.

Allierte seg med likesinnede

Hos Tribe kan man senke prisen på forsikringen sin ytterligere ved å danne vennegrupper. Holder gruppen seg skadefri, blir man belønnet med rimeligere forsikring.

Som bilentusiast leser han Teslanytt, en nettside for eiere av Tesla. På Facebook-sidene til nettstedet har han funnet mange likesinnede bilinteresserte som han har invitert til å forsikre bilene sine hos Tribe.

– Mange som eier en Tesla er ofte opptatt av at bilen skal være strøken hele tiden og er mer forsiktig bak rattet. På Teslanytt har jeg kommet i kontakt med andre Tesla-eiere som er opptatt av å kjøre pent og tar vare på bilene sine. Det er slike folk det er bra å ha i vennegruppen sin, sier han.

Og dermed sank prisen ytterligere.

– Jeg var fornøyd med prisen før vennerabatten også jeg, men på en kveld fikk jeg åtte skadefrie Tesla-entusiaster i vennegruppen min, og da datt prisen min ned med 40 prosent. Jeg tenkte «wow – det var jo som en liten lotto-premie!»

Nå betaler han omtrent det samme for to Tesla, hus, innbo og reise, som det opprinnelige tilbudet på den ene Teslaen.

– Med et annet forsikringsselskap kunne denne forsikringen kostet oss mer enn det dobbelte. Totalt sett har Tribe vært en gullgruve for oss, sier Wang.

Blir belønnet for pen kjøring

Han forteller at han har sett mye ufornuftig bruk av biler på dårlig føre.
– Vi hadde en Suburban tidligere og jeg har trukket opp titalls biler på vinterføre. Mange tenker seg ikke over før de setter seg bak rattet. Med Tribe blir man belønnet for å kjøre pent og skadefritt. Selv om mange kan ha en skade en gang i blant, er det viktig å tenke seg om før man starter bilen, sier Wang.

Som mange andre forsikringstakere har han sett hvordan de store forsikringsselskapene skrur opp prisen selv om man er skadefri. Med Tribe har han opplevd kundeforholdet nesten som en personlig relasjon.

– Når man tegner en forsikringsavtale hos de etablerte forsikringsselskapene får man ofte en god pris til å begynne med. Flere ganger har jeg sett denne prisen bli skrudd opp etter bare noen få måneder. Dette er grunnen til at jeg tidligere byttet forsikring så ofte, sier han.

Han forteller at han nå slipper å bekymre seg for at forsikringsselskapet øker prisen uten grunn.

Tribe står for hva de sier og om det er vilkår som ikke blir overført blir dette ordnet opp med en gang. Hver gang jeg snakker med de på telefonen er de hyggelige og behjelpelige. I store selskap drukner saken din lett og man får mange ulike saksbehandlere. Forholdet til Tribe er nesten blitt som en personlig relasjon. Det er som en liten familie som tar vare på hverandre, avslutter han.

Ta kontakt med Tribe her for et godt tilbud!