Har du tenkt på hvor mye maten du spiser underveis har å si for stemningen i møtet?

På Scandic Fornebu jobbes det på spreng med maten som skal serveres i ett av møterommene. Her har nemlig kunden bestilt sin helt egen kokk med spesialtilpasset meny.

Vi er svært opptatt av sunn og næringsrik mat. Derfor har vi 10 forskjellige salater du kan velge mellom, og alltid flere vegetar og veganske alternativer

Samuel Lorenzo Dominguez er en av kokkene på Scandic Fornebu. Han har tidligere jobbet i restauranten på Den Norske Opera og har god erfaring med bryllup og arrangementer. Han vet hvor viktig det er med næringsrik mat når dagene blir lange.

– Vi får mange gode tilbakemeldinger fra veldig fornøyde kunder, sier han. Det er helt tydelig at det fungerer med vårt fokus på rett møtemat!

Scandic tilbyr nå et skreddersydd opplegg med mat i løpet av møtet eller konferansen. Her kan du velge og vrake blant et stort utvalg menyer og kjøkkenet kan gjøre helt spesielle tilpasninger hvis det er ønskelig.

– Vi er svært opptatt av sunn og næringsrik mat. Derfor har vi 10 forskjellige salater du kan velge mellom, og alltid flere vegetar og veganske alternativer sier Dominguez.

Les mer om mat med mening her!

I tillegg har de flere konsepter å velge blant, hvor maten er tilpasset ulike settinger. De lager for eksempel en stor «sharing platter» som er perfekt til minglesituasjoner, man kan ta pauser og rusle til en suppestasjon eller se på at de kutter opp kjøttet i en åpen kjøkkenløsning.

– Det finnes ulike bbq-menyer og sushi-menyer for eksempel. Da kommer kokken inn og serverer, introduserer og forklarer maten og svarer på alt av spørsmål gjestene skulle ha.

Og folk er ikke bare blide, det spiser sunt og har godt av det også.
Gjestene ønsker seg som regel en pause på morningen, lunsj og så en pause på ettermiddagen. Noen ønsker også middag, da setter de opp komplett meny til hele dagen med god variasjon av retter alt etter gjestenes ønsker.

– Dessuten liker vi godt når vi får en ekstra utfordring av gjestene våre. I dag er det mange som er svært opptatt av mat og råvarer og vi får mange gode spørsmål. Dette synes vi er noe av det meste spennende med å jobbe så tett med gjestene!

Les mer om mat med mening her!


Serverende kokker, mingle-lunsj, sharing-menyer og popup-sykkel leveres av hoteller med utvidet møtetilbud. Se oversikten over hotellene her.