Høsten 2018 er preget av mørke klokker, gull og maximalisme. Få oversikten her!

Utover høsten forsetter trenden med mørk urskive på klokker til menn. Farger som sort, mørk grå, blå og grønn, gjerne på en litt stor urskive.

Det finner du blant annet på den nye klokken fra Citizen. Hvis du allerede har vært på kino på en av høstens store norske filmer «Skjelvet», la du kanskje merke til hvilken klokke Jonas Oftebro brukte?
Japansk teknologi og presisjon har vært en viktig strategi fra selskapets spede begynnelse i 1930. Med sveitsiske investorer i ryggen har det Tokyo-baserte klokkemerket gjort seg bemerket i den horologiske verdenen og er nå også å se på kinolerretet.

Skjelvet Edition klokken er bygget på de fremtredende egenskaper som enhver Citizen klokke innehar. Den har Eco-Drive (drives av lys), kronograf (stoppeklokke), safirglass og en massiv lenke med solid endefeste.

Sikre deg en utgave av denne klokken nå –  det er kun 200 stykker av denne special edition klokken!

Gullet er tilbake

Gull er for alvor en del av motebildet 2018, både for kvinner og menn. Gullklokker, gullsmykker og gullenker på klokker er tydelige trender.

Nixon er blant merkene som har klokker med flere modeller med gullremmer og ulike modeller med samme fargekombinasjon. Det amerikanske merket har virkelig utviklet et bredt produktspekter, og Sentry-serien er en spennende nyhet som suser rett inn i høstens motebilde.

Ta Nixonklokkene i nærmere øyesyn her!

Enkelt og elegant er fremdeles trendy

Er du typen som liker den enkle og klassiske? Frykt ikke! Det unge svenske merket Daniel Wellington har fått et solid fotfeste med sine minimalistiske klokker, med enkle urskiver og nøytrale farger. Disse klokkene er like populære enda. Det samme gjelder for en del av den siste kolleksjonen til Gant, som tar deg med til den amerikanske østkysten. Her er det sport og

klassiske farger og materialer som står i fokus.

Herrearmbånd i tre, lær og bomull

Herrearmbånd passer like godt til fritidsantrekk som til dress. Tom Hope har et flott utvalg smykker i ulike materialer. Utover høsten ser vi særlig treperler, lær og bomullsarmbånd.

Tilbake til fremtiden

Digitalklokke med åttitallspreg er på vei inn igjen. En retro-look på en klokke som er tilpasset den moderne tid! Nixon Base er en av dem!

Se mer høstmote hos Bjørklund!