EY søker flinke folk med erfaring! Derfor vil du i denne artikkelserien få et innblikk i hvordan det er å jobbe i EY, for å se om dette kan være din neste arbeidsplass. Vi går bak EYs fasade i Bjørvika, og blir kjent med noen av de ansatte, deres hverdag og suksessrike karrierer. Hvordan løser de egentlig den daglige kabalen? Med en krevende og utfordrende jobbhverdag og et innholdsrikt privatliv skulle en tro at dette var veldig komplisert, men er det egentlig det?

Even, 34 år, småbarnsfar og leder for Data & Analytics i Advisory Norge

Even er utdannet sivilingeniør i kybernetikk fra NTNU, og har jobbet i 9 år som konsulent.  Han er glad i restaurantbesøk, squash, litt løping og ski, men bruker det meste av tiden utenfor jobb på datteren på halvannet år. Får han tid til overs så setter han pris på en god bok eller en serie på Netflix. Han omtaler seg selv som en nerd som liker å lære seg ny teknologi, og som stadig hacker sammen automatiseringer og tekniske løsninger i leiligheten sin.

Hvordan kombinerer du karriere og privatliv?
– Jeg er nok ganske effektbevisst i hva jeg gjør på jobb. Jeg passer på å utnytte dagen til å løse problemer og skape verdi, og jeg prøver å unngå å bli en flaskehals ved å delegere mye ansvar til de som jobber for meg. I tillegg liker jeg det jeg jobber med, jeg syns faget mitt er kjempeinteressant. Det er ofte vanskelig å trekke en strek mellom det som er jobb og det som er hobby.

Kan du forklare hvordan en typisk dag ser ut for deg?
– Jeg leverer i barnehagen hver dag og er på kontoret (enten vårt kontor eller hos en av kundene våre) rundt halv ni. Som oftest flytter jeg på meg minst en gang i løpet av dagen, mellom kunder eller til kontoret. De fleste dagene er jeg hjemme mellom fem og seks. Da prioriterer jeg å bruke tid med datteren min før vi spiser middag sammen. Det blir ofte litt jobbing før jeg legger meg, men jeg har en kone som også er veldig engasjert i jobben sin, så da sitter vi side om side på kjøkkenbordet og jobber.

Even er tilgjengelig stort sett alle våkne timer. Han mener det er viktig å koble av under leketid og middager med venner og familie, men har ellers ingen behov for å skille eksplisitt mellom jobb og fritid. Det gjelder å være bevisst på hva man prioriterer når.

Send en mail hvis du ønsker en uforpliktende samtale om dine muligheter i EY.

Hva er dine tanker rundt skjermtid?
– Jeg liker å få ting gjort, og tror oppriktig at det ville vært vanskelig for meg å ha det like mye gøy på jobb og i fritiden hvis jeg måtte skille så eksplisitt mellom de to verdenene. De siste årene har jeg blitt mye mer bevisst på å være tilstede, altså ikke gravd ned i mobilen, både hjemme og på jobb. Dette tror jeg er veldig viktig, i møter og ikke minst i 1-til-1-samtaler. Da blir mobilen i lomma uansett hvem som ringer.

Han er usikker på hvordan jobbhverdagen blir i fremtiden.

– Dette er jo et spennende og for å være ærlig litt skummelt tema, og det er lett å bli dystopisk når man ser en del av utviklingen globalt. Likevel både håper og tror jeg at vi vil klare å finne en god balanse i arbeidslivet på sikt, selv med galopperende teknologiutvikling og tilhørende samfunnsendringer.

Han tror vi vil bli flinkere til å akseptere endringer, både i hva vi jobber med og hvordan vi jobber.

– Jeg tror én klisje blir veldig sann fremover; at endring er det eneste konstante.

Hvordan skal man få de flinkeste folkene til å ville jobbe i EY?
– Jeg er sikker på at hvis flere var klar over hvordan det er å jobbe i EY så hadde vi hatt enda flere søkere enn vi har. Vi er heldige som har så mange flinke folk som vil jobbe her, men jeg har en følelse av at vi ikke når frem til alle. Dette skyldes mye fordi de ikke vet hva vi gjør eller fordi de har et skjevt bilde av hvem vi er.

Hva slags type mennesker vil du ha i teamet ditt?
– Energiske, dyktige fagpersoner som liker å lære, liker å utfordre seg selv, bryr seg om kollegaene sine og tar vare på hverandre, og ikke minst som syns faget vårt er gøy.

Vil du jobbe med Even?

EY trenger erfarne medarbeidere!

EYs Data & Analytics team i Norge består i dag av 35 konsulenter som hjelper organisasjoner til å bli mer datadrevne. De jobber med alt fra internasjonale selskaper til startups og tar utgangspunkt i kundenes strategiske utfordringer for å utnytte maskinlæring, visualisering og moderne teknologi til å levere varig endring.

Even trenger flere dyktige folk på teamet sitt og håper du tar kontakt med ham for en uforpliktende prat om våre muligheter på +47 45245701 eller even.vinge@no.ey.com.