I denne artikkelserien følger vi menneskene bak EY fasaden i Bjørvika, og blir kjent med deres hverdag og suksessrike karriere. Hvordan løser de egentlig den daglige kabalen? Med en krevende og utfordrende jobbhverdag og et innholdsrikt privatliv skulle en tro at dette var veldig komplisert, men er det egentlig det?

Even, 33 år, småbarnsfar og leder for Data & Analytics i Advisory Norge

Even er utdannet sivilingeniør i kybernetikk fra NTNU. Han har jobbet 4 år i Capgemini og deretter 5 år i EY. På fritiden bruker han mye tid med datteren på halvannet år. Han er glad i god mat og drikke, restaurantbesøk, squash, løping og ski. Får han tid til overs så setter han pris på en god bok eller en serie på Netflix. Han omtaler seg selv som en nerd som liker å lære seg ny teknologi som stadig programmerer opp en automatisering og tekniske løsninger i leiligheten sin.

Hvordan kombinerer du karriere og privatliv?
– Jeg er nok ganske effektbevisst i hva jeg gjør på jobb. Jeg passer på å utnytte dagen til å løse problemer og skape verdi, og jeg prøver å unngå å bli en flaskehals ved å delegere mye ansvar til de som jobber for meg. I tillegg liker jeg det jeg jobber med, jeg syns faget mitt er kjempeinteressant. Det er ofte vanskelig å trekke en strek mellom det som er jobb og det som er hobby.

Kan du forklare hvordan ser en typisk dag ut for deg?
– Jeg leverer i barnehagen hver dag og er på kontoret (enten vårt kontor eller hos en av kundene våre) ca 8:30. Som oftest flytter jeg på meg minst en gang i løpet av dagen, mellom kunder eller til kontoret. Jeg er som regel hjemme ca kl 17:30-18. Da prioriterer jeg å leke med datteren min før jeg spiser middag. Det blir ofte litt jobbing før jeg legger meg, men jeg har en kone som også er veldig engasjert i jobben sin, så da sitter vi side om side på kjøkkenbordet. Vi runder ofte av kvelden med en serie før leggetid.

Even er tilgjengelig stort sett alle våkne timer med unntak av når han er med datteren sin. Han mener det er viktig å koble av under middager med venner og familie, men har ellers ingen behov for å skille eksplisitt mellom jobb og fritid. Det gjelder å være bevisst på hva man prioriterer når.

Hva er dine tanker rundt skjermtid?
– Jeg liker å få ting gjort, og tror oppriktig at det ville vært vanskelig for meg å ha det like mye gøy på jobb og i fritiden hvis jeg måtte skille så eksplisitt mellom de to verdenene. De siste årene blitt jeg blitt mye mer bevisst på å være tilstede, altså ikke på mobilen, både hjemme og på jobb. Dette tror jeg er vfeldig viktig, både i møter og ikke minst i 1-til-1-samtaler. Da blir mobilen i lomma uansett hvem som ringer.

Han er usikker på hvordan jobbhverdagen blir i fremtiden. Det er en spennende debatt, og det er lett å bli dystopisk når man ser en del av endringene globalt. Likevel både håper og tror han at man vil klare å finne en god balanse i arbeidslivet, selv med galopperende teknologiutvikling og tilhørende samfunnsendringer. Han tror det blir enklere å akseptere endringer, både til hva vi jobber med og hvordan vi jobber.

-Jeg tror en klisje blir veldig sann fremover; at endring er det eneste konstante.

Hvordan skal man få de flinkeste folkene til å ville jobbe i EY?
– Jeg er overbevist om at hvis flere var klar over hvordan det er å jobbe i EY så hadde vi hatt enda flere søkere. Vi er heldige som har mange flinke folk som vil jobbe her, men jeg har en følelse av at vi ikke når frem til alle. Dette skyldes mye fordi de ikke vet hva vi gjør eller fordi de har et skjevt bilde på hvem vi er.

Hva slags personer ønsker du deg på teamet ditt?
– Energiske, dyktige fagpersoner som liker å lære, liker å utfordre seg, bryr seg om kollegaene sine og tar vare på hverandre.

Vil du jobbe med Even?

EY
At EY, our purpose is Building a better working world. The insights and quality services we provide help build trust and confidence in the capital markets and in economies the world over. We develop outstanding leaders who team to deliver on our promises to all of our stakeholders. In so doing, we play a critical role in building a better working world for our people, for our clients and for our communities.