Seiko har også julegaven til klokkeelskeren – Ladies Safir er en klassisk vakker klokke, med safirglass, quartz urverk og perlemorfarget urskive. 

 

Gaver er et stressmoment for mange, men her skal du få en rekke gode tips fra Bjørklund.

Smykker og klokker er gaver som varer lenge, som kan gis videre til neste generasjon og som kan glede i flere omganger.
Bjørklund gir deg den komplette gaveguiden som gjør det enkelt for deg med travel hverdag og kjøpe gaver folk blir glade for å få og som varer lenge!

Gaven til henne

Det er noe eget med gaver som glitrer. Ikke bare er de flotte å se på, de varer også livet ut hvis de blir godt tatt vare på. Derfor er diamanter alltid en vinner. Enten du har lekt med tanken om å stille det store spørsmålet i julen eller ikke, så kan det ikke gå galt med diamanter. Hos Bjørklund får du både ferdige ringer, øredobber og anheng, men kan også bestille dersom du ønsker en litt mer spesiell gave.

Flerfargede smykker er i vinden som aldri før! Disse flotte smykkene i gull og hvitt gull er virkelig flotte gaver å få.

Hos Bjørklund kan du også få diamantsett med ring, øredobber og kjede med kjede, alle i samme design. Dette klassiske og elegante gavesettet er garantert suksess.
Eller hva med en alliansering? Her kan du bygge på med diamanter ved andre anledninger eller jubileer.

Til ham

Hva med en elegant klokke med brun skinnrem og hvit urskive fra Gant? Den amerikanske østkysten, med deres ivy-league college og nordiske værtyper har virkelig tatt Norge med storm.
Asheville Chronograph er perfekt til både fest og jobbhverdag og er en sikker vinner i gavehaugen under treet.

Er han typen som er glad i gadgets? Da er i så fall den nordiske smartklokken fra Skagen et sikkert kjøp. Lekkert design, med urskive størrelse 40mm og laget i rustfritt stål. Du får den med trådløs lader og 4 GB lagringslplass. Kompatibel med både Android og iPhone.

Les mer om Falster 2 fra Skagen

Eller kunne han kanskje trenge et par nye lekre mansjettknapper?

Til mor

Er moren din en superkvinne? Mor fortjener ofte litt ekstra oppmerksomhet. Da kan vi foreslå dette smykkesettet med øredobber, smykke og sjokolade.

Mockberg er det svenske klokkemerket som kun designer klokker til kvinner. De enkle, elegante klokkene har blitt svært populære i Norge og er en flott gave til henne. De klassiske klokkene kan passe både til mor, søster eller kjæreste.
Nå har Mockberg gjort et spennende designprosjekt med norsk Martine Lunde, som har designet en lekker klokke i gull, med hvit urskive og sort skinnrem.

Husk at Bjørklund har klikk&hent! Det vil si at du kan bestille på nett og hente i butikk, med 1-3 dagers leveringstid.

Ønsker du heller å gi et klassisk smykke kan Bjørklund anbefale et anheng i hvitt gull med enten perle og diamanter eller hjerte med Swarowski krystaller.

Til far

Eller hva med en klokke fra Seiko?

Det anerkjente asiatiske merket har levert kvalitetsur i lekkert tidløst design, siden oppstarten i 1881. Denne sportsklokken er et quartz-urverket er av stål og er 44mm.

Har du lyst til å overraske med en trendy klokke er Triwa Ash Aka et godt valg. Denne modellen har en gullfarget mesh-lenke og en urkasse i rustfritt stål. Gullfarget urskive med gullfarget detaljer og kronograf.

Se flere klokketips til han!

Eller kanskje han har gjort seg fortjent til et slikt smykke?

 

Få enda flere gode gavetips hos Bjørklund!

Alle julegaver som kjøpes nå hos Bjørklund i butikk eller på nett har bytterett t.o.m 24. Januar 2019!