Nå nærmer julen seg med stormskritt, og det kan være veldig vanskelig å vite hva man skal gi til en som har alt. Det som er sikkert er at klokker og smykker er ting med affeksjonsverdi som alle blir glade for. Et smykke kan begeistre på flere nivåer. Det har en egen verdi, og gleder ekstra.

Til han:

Menn som har alt kan være utfordrende gavemottakere. Men selv denne gruppen liker å få litt ekstra oppmerksomhet i julen. Her er noen tips fra Bjørklund som kan glede både den ene og den andre.

Til en sporty mann, som også liker å pynte seg:
Gant lager klokker som skal passe til alle anledninger. Wilmington er en av klassikerne med brun skinnrem og lekre detaljer på urskiven er en flott gave.

Tom Hope armbånd finner du hos Bjørklund.

Til en trendy mann som har alt:
Eller hva med et smykke til dressen? Disse Tom Hope smykkene går fint til klokker og kan brukes til fest og til hverdags!

Klokkeskrin fra Bjørklund.

Til klokkeentusiasten:Et klokkeskrin, til reiser eller oppbevaring av klokker er et hot tips! Velg mellom 3 forskjellige størrelser og typer.

Til teknomannen:
Smartklokke som ikke ser ut som en smartklokke! En lekker, sort smartklokke med enkle detaljer og et stilrent uttrykk er en sikker vinner. Denne utgaven av Skagen connencted har en sort meshlenke i stål!

Til henne:

Til en som har alt:
Hun kan uansett aldri få nok diamanter! Velg et enkelt smykke eller armbånd, noe som er flott men litt diskre og viser at du virkelig bryr deg. Bjørklund har et stort utvalg av diamantsmykker!

Til hun som elsker klokker:
Denne flotte Seikoklokken med 11 diamanter og quartzurverk er et ur en kvinne med sans for klokker kommer til å elske.

Til en du er veldig glad i:
Et hjerte av gull er perfekt til en du er glad i. Mottageren vil tenke på deg hver gang hun bærer smykket.

I tillegg har Bjørklund et samarbeid med Frelsesarmeen som vi er veldig stolte av.
Over hele Norge driver Frelsesarmeen veldedighet for de som trenger et sted å være, en person å snakke med, og et varmt måltid. Vi i Bjørklund ønsker å bidra til dette arbeidet, for hvert vennskapsarmbånd vi selger vil det bli gitt to varme måltider til noen som trenger det.

Se flere julegavetips her!