Til deg som skal fri

Har du lenge tenkt på et mulig frieri eller grublet på om du faktisk skal fri i sommer, kan det være smart å tenke litt gjennom hva slags ring du vil gi!

Lurer du på hvilken størrelse hun har for eksempel? Slik finner du den uten å spørre!

Når ringstørrelsen er bestemt må du velge type ring. Er du på jakt etter enstens diamantring er gult gull årets farge. Og også slitesterkt! Gult gull holder seg pent mye lenger enn hvitt gull og er både klassisk og trendy. Nå skal det være gult gull på enstens diamantringer!

Bjørklund har svært bredt utvalg innen enstens diamantringer med alt fra 0,15 ct. helt opp til 2,00 ct.

«Totalkvaliteten av en diamant bestemmes av vekten, fargen, klarhet og sliping/polering. En diamant merket med TWVS betyr at den har sjelden hvit farge, med meget små uklarheter og WSI betyr hvit farge med små uklarheter. Dette vil ha lite betydning på mindre diamanter, men kan være viktigere ved kjøp av større som f.eks. fra 0,40ct. og oppover. For deg som kunde vil dette bety at ved kjøp av en TWVS vs en WSI får du en sjeldnere hvithet og mindre uklarheter i din diamant.» – Bjørklund

Til dere som skal gifte dere

Når dere skal bestemme hvilken giftering dere vil ha gjelder det å huske på at det skal være en personlig ring som dere er så glade i, at dere kan bruke den resten av livet. Noen er strenge på at de ønsker at begge skal ha lik ring, mens andre spesialtilpasser til den enkelte. Da kan for eksempel hun ha rosegullring i børstet med fem diamanter, mens han har en glatt ring i hvitt gull for den saks skyld. Mange damer ønsker seg også diamant på sin ring, selv om mannen ikke har det. Her kan dere selv velge å vrake!

Ønsker du å overraske med en helt personlig ring kan du nå også designe din egen forlovelses- eller giftering hos Bjørklund!

Slik designer du din egen ring i en Bjørklundbutikk!

1. Velg farge: Gult, hvitt eller kanskje roségull?
2. Velg modell: Velg blant 6 ulike profiler
3. Velg bredde: Bred eller smal eller noe midt i mellom…
4. Velg diamanter: En eller flere diamanter? Du kan også velge størrelsen på stenene og hvordan de skal fattes
5. Velg overflate: Blank, matt, børstet eller banket. Velg blant 8 forskjellige overflatebehandlinger

PS! Kjøper du gifteringer hos Bjørklund spanderer de gravering og gir deg 50% rabatt på den rimeligste ringen!*

Gull holder seg stabilt både i popularitet og pris. Sånn sett er det en trygg investering å kjøpe et smykke i gull. Men mange har også en del gamle smykker som enten er ødelagt eller ikke brukes lenger. Lurer du på hva gullet du har hjemme er verdt? På Gullbørsen til Bjørklund kan du se dagens priser, og selge gullet ditt på en trygg og effektiv måte.

Som alle andre trender, kommer og går smykketrender også – dog mye saktere og mye mindre dramatisk.

Fra etterkrigstiden og opp til åttitallet var smykker i gult gull det vanligste. Så kom det en liten vridning på tidlig nittitall. Dermed var hvitt gull og sølv lenge det mest populære. Forskjellen er bare det at når det gjelder smykker blir ikke klassiske smykker «utrendy» på samme måte som i kles-, interiør eller bilverden. De klassiske smykkene vil alltid overleve og være stilrene symboler.

Allikevel, det kom en liten endring. De siste tiårene har derfor ikke gult gull blitt like mye solgt i Norge. Helt til nå. Gult gull er nemlig på full fart i retur inn i trendbildet, sammen med farger og former fra 70- og 80-tallet.

Se flere gode tilbud her!

*50% rabatt på den rimeligste ringen er et tilbud som kun gjelder frem til 8. Juli.