Skagen connected er smartklokken som er like lekker som en vanlig klokke.

For mange er våren den fineste årstiden, full av forventninger om tiden som skal komme. Søndag 25. mars stiller vi klokken mot sommer og lysere tider, og gleder oss over at vinterdvalen snart tar slutt. Med ny årstid kommer det mye nytt, også i butikkene. I år lokker klokkemoten med spennende vårnyheter.

 

En forfriskende kontrast til lyse vårklær, er de mørke urskiver som forsetter å være trendy denne våren. Sort, blått og grått gir et eksklusivt uttrykk, og pynter opp ethvert antrekk. Bestselgeren fra NIXON kommer med ny fargekombinasjon, en fantastisk blåfarge med gulldetaljer og sort lærreim.

 

 

Er du av den praktiske typen, og skal investere i en smartklokke, har Skagen Connected kommet med en elegant utgave i forskjellige fargenyanser.

For en røffere stil kan CITIZEN Promaster eco-drive by på en rekke funksjoner, i tillegg til at den drives av lys. Dette gjelder både naturlig og kunstig, noe som gjør at man aldri trenger nytt batteri. En perfekt dykkeklokke!

Vårens klokkemote bærer preg av minimalisme, med ren enkel design. Samtidig friskes klokkene opp med forskjellige effekter, som gir et mer lekent uttrykk. Størrelsen på urskiven har endret seg lite, unntatt for damene som denne sesongen vil se stadig mindre skiver.

En passende klokke til damene, som passer perfekt til vårens sommermote, og solbrune hender er denne modellen fra TRIWA, med 32mm urskive som har en lys ferskenfarge – perfekt til vårens lette antrekk!

Fortvil ikke hvis noen av klokkene står som utsolgt på hjemmesiden. Bjørklund er gjerne behjelpelig med å skaffe alle modeller, så bare ta kontakt via butikk eller nett, så hjelper de deg med veiledning og bestilling.

Vi gleder oss til lysere tider, og stiller klokken med en stil!

Se her for flere av våre modeller her!