Scandic har utdannet rundt 500 møterådgivere som skal være klare til å hjelpe deg! Alt som skal ordnes i forbindelse med å arrangere mest mulig effektive møter kan du nå overlate til en proff.

Disse møterådgiverne er spesialister i å planlegge de beste møtene.

De bruker en rekke verktøy og setter sammen et møte som passer perfekt til dine behov, med alt fra det rette rommet til den rette maten, og de rette kreative verktøyene. Deres ekspertise og rådgivning gjennom hele planleggingsprosessen sikrer at du får et bedre møte med enda bedre resultat.

Glem kjedelige snitter – imponer deltakerne med et nylaget og inspirerende måltid som passer for alle, uansett allergier eller preferanser.

Møterådgiver Lee Margaretha Akerø blir stadig utfordret av sine kunder:

– Vi opplever ofte at kundene ønsker innspill på programmet. Det kan for eksempel dreie seg om lengde på de faglige sesjonene, lengde på pausene og tider til matserveringer. Vi får også spørsmål om tips til aktiviteter og kreative løsninger til for eksempel middag- og lunsjserveringer. Mange ganger ønsker kunden noe «ekstra» som gjør at det løfter opplevelsen for deltakerne, sier hun.

Trenger du flere tips? Fortvil ikke, her er Scandics 6 tips til mest mulig effektive møter:

1. Tenk gjennom hva som er formålet med møtet
Dreier det seg om å fatte en beslutning, gi opplæring, skape nettverk, selge eller inspirere deltakerne?

2. Våg å stille krav
Alle tjener på at møtet er engasjerende og effektivt. Fastsett regler og følg dem – man kan for eksempel samle inn alle mobiltelefoner til oppbevaring idet møtet starter.

3. Skap den rette atmosfæren
Ommøbler lokalet for å gjøre det lettere for deltakerne å gå rundt og dele energi, eller for å skape en mer avslappet atmosfære.

4. Bruk teknologi for å øke effekten
Direkteoverføring og andre tekniske løsninger bringer liv til møtet. Spill fører også til engasjerte deltakere. I dag er enkle løsninger for å gjøre møtet mer interaktivt bare et tastetrykk unna.

5. Imponer med mat og drikke
Mat er en viktig del av møteopplevelsen. Glem kjedelige snitter – imponer deltakerne med et nylaget og inspirerende måltid som passer for alle, uansett allergier eller preferanser.

6. Overrask
Godbiter servert fra en pop-up-sykkel eller en joggetur rundt i lokalet (for å gi mer oksygen til hjernen), kan være forskjellen mellom et vellykket møte og bortkastet tid.

Les mer om møterådgiverne her!


Serverende kokker, mingle-lunsj, sharing-menyer og popup-sykkel leveres av hoteller med utvidet møtetilbud. Se oversikten over hotellene her.