En ny måte å implementere kjerneverdier på!

Når man ruller ut nye verdier eller blåser nytt liv i de eksisterende, vil ikke intranett og flotte brosjyrer være nok. Green Hat People hjelper deg å lansere kjerneverdiene på en moderne og engasjerende måte ved å utnytte det siste innen teknologi, gamification-metoder og gruppearbeid, samtidig som de henter ut data og viktig statistikk gjennom hele prosjektet. Core Values Journey inneholder en rekke moduler som alle er designet for ulike formål.

1. Evaluer og definer dine kjerneverdier.
Før man definerer verdiene er det viktig å forstå hvordan dine ansatte og andre interessenter oppfatter dem. Hvor stor er forståelsen? Finnes det en felles forståelse på ulike arbeidsplasser eller i ulike stillinger?
Green Hat People hjelper deg å lage en engasjerende undersøkelse på kultur- og verdier som gir data direkte til vårt live verdi-dashboard. Dashboardet kan hjelpe deg å spore fremgang og gi deg informasjonen du trenger, helt skreddersydd etter ditt behov. Det er lettere å definere verdiene når du har informasjonsgrunnlaget tilgjengelig. Green Hat People jobber med en rekke profesjonelle konsulenter som spesialiserer seg i å holde slike prosesser.

2. Introduser eller forny kultur og verdiene med et spill.
Ønsker du å skape en engasjerende lansering? Verdispillet er det perfekte verktøyet for å introdusere eller relansere dine verdier. Ved å bruke en digital spillplattform hjelper Green Hat People deg med å transformere dine verdier og atferder til enkle, morsomme øvelser. Man spiller i små grupper ved å bruke et spillebrett og nettbrett. Ryggraden i spillet er et antall realistiske diskusjonsoppgaver som er skreddersydd til din hverdag. Spillet kan enkelt rulles ut til resten av organisasjonen. Dette kan Green Hat People fasilitere eller man håndterer denne prosessen selv.

3. Bring verdiene til live og bruk de i hverdagen.
I etterkant av introduksjonen ønsker man at de ansatte skal begynne å endre atferd og starte å etterleve verdiene. Green Hat People tilbyr her:
Atferd-workshoper som understreker viktigheten av diskusjoner og samarbeid og leder til konkrete handlinger. Values Booster App , en morsom og smart måte hvor man lar de ansatte konkurrere i å etterleve verdiene. Skreddersydde teambuildingspill som kommuniserer dette på en morsom og symbolsk måte.

Spill dere til et bedre arbeidsmiljø med hjelp fra Green Hat People!