Deltakere på vei opp siste bakken, sekunder unna måloppnåelse. 

Lei av å sitte i sofaen? Ikke vi heller. Det er gøy med fotball VM, Tour de France og Netflix. Deilig å synke ned i det største sofahjørnet, armert med popcorn og fjernkontroll. T-skjorte sommer og utsettelse av SK 2018 til 2019. Trenger du en rask og god måte å komme i form på? Da skal du IKKE melde deg på Oslos Bratteste

Oslos bratteste har ingen påvist slankende effekt. Tvert imot kan deltakelse gi kraftig melkesyreopphopning i legger og lår og medføre tidvis voldsomme kamper mot egen vilje. Det har faktisk skjedd at deltakere har bannet i det de krysset målstreken, kastet seg ned i gresset og blitt liggende i flere minutter. 

Før de reiser seg som Fugl Fønix og fylles av den vakreste følelsen noen form for idrett og trening kan gi, mestringsfølelsen. Denne vakreste av alle følelser; ditt eget egos bekreftelse ovenfor seg selv om at denne gangen, nå klarte du noe du skal være stolt av. 

MELD DEG PÅ HER!

Oslos Bratteste er en arena for mestring. 

Lørdag 28.9 avholdes Oslos Bratteste for 10. gang. Det er stort for oss som arrangør å kunne invitere til mestringsfest og «Utfordringen alle kan klare». Først og fremst på grunn av alle dere som tar utfordringen og melder dere på. Det er selvfølgelig morsomt å sette ut gjerder, blande saft, markere trasé, pakke poser og hvileløst vente på at det skal bli kø opp forbi Holmenkollen i år igjen. Likevel så handler Oslos Bratteste hvert eneste år om å få oppleve andre mennesker mestring. 

Vi spurte våre følgere på Facebook i fjor høst om de kunne beskrive Oslos Bratteste med ett ord. Det største ordet ble Mestring. Det betyr mye for oss at vi har skapt en arena for mestring og at deltakerne som kommer er så blide og bidrar til å skape et så hyggelig og positivt arrangement. 

«Det å se alle de fantastiske menneskene som kommer og tar seg opp bakken. Med barn i bæremeis, noen på krykker, noen i samlet gjeng for en sak de tror på. Det å se alle disse menneskene med forskjellige forutsetninger gjennomføre den samme utfordringen, det rører meg. Det er et privilegium å få være så nær andre mennesker mestring.»
– Kristian Ruud, Markedssjef Oslos Bratteste

Da vi spurte dere om å beskrive Oslos Bratteste med ett ord, ble ordskyen seende slik ut.

 MELD DEG PÅ HER! 

Hvorfor skal jeg være med på Oslos Bratteste? 

Det er mange grunner til å være med på Oslos Bratteste og sikker like mange grunner til å bli hjemme i sofaen. Vi føler likevel det er verdt forsøket. 

  • Oslos Bratteste er en utfordring alle kan klare. Det er imponerende mange som har tatt seg opp bakken. De mest imponerende er i rullestol og på krykker. Slå den. 
  • Motbakken kan forseres både løpende og gående enten du vil forsøke å slå rekorden på 14,21 eller slå deg selv. 
  • Oslos Bratteste er et samlende og inkluderende arrangement med rom for alle. Alle får premie og alle blir heiet i mål av et entusiastisk publikum. 
  • Oslos Bratteste er en flott treningsmål, nesten så vi kan si med måloppnåelsesgaranti. Vi tror at alle som stiller til start vil klare å komme seg til topps. 
  • Du får en flott deltakerpose med «årets lue» Oslos Bratteste sin deltakerpremie og gjerne litt ekstra snadder å ta med seg hjem. 
  • Vi lager et veldig flott arrangement for alle som kommer.

Punktene over kan benyttes til å overbevise seg selv og/eller venner/kolleger/andre om å bli med. 

For oss er det viktigste å skape «Utfordringen alle kan klare» en arena for mestring. Vårt ønske for deg, er at du tar utfordringen! Bruker til den til å sette deg et mål, blir med på motbakkefest den 28. september og får oppleve mestringsfølelsen. 

Vi sees på toppen. 

MELD DEG PÅ HER! 

Endelig i mål.