Espen Engebretsen er tredje generasjon Engebretsen i klær og sko. Nå er han aktuell med eget skjortebrand, Lorang by Zeno, som er tilpasset den nordiske forretningsmannen. Velkommen til stort januarsalg på zenostore.no!

 

Espen Engebretsen er tredje generasjon i klær og sko, og relanserte nylig sin nisjebutikk for premium herreskjorter, zenostore.no.

Skjortene er det gründeren selv som designer, og setter i produksjon direkte på fabrikk. På denne måten kan han tilby herreskjorter i en eksklusiv og holdbar kvalitet, til en svært konkurransedyktig pris. «Lorang by Zeno» er tilpasset den nordiske forretningsmannen og tilbys utelukkende på zenostore.no og hos utvalgte forhandlere.

Finn dine favoritter: Besøk januarsalget!

Den perfekte hvite skjorten

Den hvite skjorten i premium bomullskvalitet er essensiell i enhver herregarderobe og passer til plettfri hverdag eller stilfull høytid og fest. Velg din foretrukne passform, krave og mansjett. På zenostore.no finner du et godt utvalg i hvite skjorter, alle behandlet til strykefritt uten at det går på bekostning av kvalitetsfølelsen. Skjorten holder seg perfekt rynkefri hele dagen – hjulpet av kroppssvarmen din.

Besøk zenostore.no: Kjøp hvite skjorter på januarsalg

Den klassiske blå

En lys blå skjorte i deilig bomullskvalitet og godt snitt er for mange like foretrukken som den hvite. Velg uformelle button down, eller en krave i cut away for en tradisjonell og korrekt look som passer til de fleste anledninger. På zenostore.no finner du et bredt utvalgt av lyseblå skjorter, i regular fit og slim fit. Skjorten holder seg plettfri og komfortabel hele dagen, takket være den eksklusive strykefrie behandlingen alle skjorter fra Lorang by Zeno får.

Stort januarsalg: Kjøp lyseblå skjorter i premium bomull

Effektive skjorter i premium bomullskvalitet

Kolleksjonen Lorang by Zeno tilbyr utelukkende strykefrie og lettstelte skjorter i premium bomullskvalitet. For deg som har en krevende hverdag og ferdes i et miljø med krav til kleskode og et plettfritt ytre, er et besøk på zenostore.no virkelig å anbefale. At strykefrie skjorter ikke ser og føles like eksklusive som de ubehandlede er en stor misforståelse. Skjortens opplevde kvalitet styres nemlig av bomull, snitt og søm, ikke den strykefrie behandlingen.

Se den strykefrie kolleksjonen: Gå til januarsalget!

Nedtonet print i lettstelt kvalitet

Vintersesong er synonymt med en lun genser over skjorten, gjerne inni en blazer du føler deg vel i. Her kan du med hell velge print, da krage og mansjetter blir en pikant detalj i et ellers nedtonet og klassisk uttrykk. På zenostore.no finner du et godt utvalg i mønstre og lettstelt bomullskvaliteter. Lettstelt betyr tilnærmet strykefritt. Følger du vaskerådene som følger med skjorten, er stryking ikke nødvendig. Skal du bruke skjorten uten en genser eller blazer over, anbefales det å bruke ett lite minutt på å finpusse med et dampstrykejern.

Kjøp lettstelte printskjorter på januarsalg!