Foto: Maskot / Offset.com

Har du tenkt over hvem som er de viktigste ressurspersonene i bedriften din? Når nøkkelpersoner forsvinner får det ofte uante konsekvenser.

Av Agnes Elise Stray

En nøkkelperson kan ha ulike roller og er ikke nødvendigvis en spesialist, som en IT-ansvarlig, eller en del av ledelsen. En nøkkelperson kan like gjerne være en ansatt som har verdifulle kundekontakter eller en som betyr mye for andre ansattes motivasjon og kompetanse.

Se mer om nøkkelpersonforsikring

Selv om de fleste sentrale funksjoner lar seg erstatte, er det både tidkrevende og dyrt og kan forårsake et fall i inntjeningen. Kanskje mer enn bedriften tåler?

Har du tenkt over hva som vil være konsekvensen av at alvorlig sykdom eller død plutselig rammer en i kjerne-teamet? Det er vanskelig å forutse, derfor er det viktig å sikre sentrale medarbeidere med en nøkkelpersonforsikring. Forsikringens hensikt er å hjelpe bedrifter gjennom tøffe tider, og sørge for at bedriften står tryggere og er mer forberedt, dersom noe uventet plutselig skjer.

Foto: Johner

Mange ledere ønsker rådgivning

De fleste bedriftsledere har verken tid eller kapasitet til å navigere i underskogen av pensjons- og forsikringsordninger. Derfor har vi utviklet kundekonseptet Storebrand Pluss, som skal spare bedriftsledere for tid ved å gi en helhetlig pensjonsrådgivning av dyktige rådgivere.

Storebrand Pluss gir deg skreddersydde råd. Kontakt oss i dag!

– Vi erfarer at bedriftsledere og bedriftseiere ofte har litt andre rådgivningsbehov, og mer komplekse pensjon- og forsikringsordninger. Derfor tilbyr vi pensjonsrådgivning tilpasset deres behov både som privatperson og leder. Målet er å lage en pensjonsplan med klare anbefalinger og hjelp, slik at det blir enklere å se muligheter og ta lønnsomme valg. Noe som gjør at de kan nå sine pensjonsmål, sier Magnus Gard, salgsleder for Storebrand Pluss.Ønsker du å snakke med en Storebrand Pluss-rådgiver?
Ring 45 95 65 25 mellom 0800 – 1600.

Om forsikringen
• Bedriften eier og betaler for forsikringen, og mottar også utbetalingene.
• Den gjør det mulig for dere å “kjøpe tid” til rekruttering av sentrale roller.
• Den omfatter «Dødsfallforsikring» og «Forsikring ved kritisk sykdom».
• «Dødsfallforsikring» gir en skattefri utbetaling hvis en nøkkelperson dør.
• «Forsikring ved kritisk sykdom» gir en skattefri utbetaling hvis en nøkkelperson blir   alvorlig syk.