Torsdagens langoddsprogram er spekket med godbiter på fotballfronten med Nations League. Blant annet spilles storkampen Kroatia – Spania. Dette blir en svært interessant kamp for tipperne. Ellers kan torsdagen by på Belgia mot Island, der de røde djevlene møter vikingene fra Island. Husk innleveringsfrist torsdag 15. november kl. 20:45.

Spill på langoddsen her!

Kroatia – Spania kl. 20:45

I Nations League seeding A, gruppe 4 spilles det en meget interessant kamp mellom VM-overraskelsen Kroatia og en av VM-skuffelsene Spania. Her står det mye på spill for Kroatia som må vinne for å ha sjanse til å holde seg i seeding A.
Sist lagene møttes ble det hele 6-0 til Spania, noe som Kroatia definitivt vil revansjere. Med hjemmepublikumet i ryggen håper Kroatia å reise æren fra Fotball-VM i sommer. Men med en seier, en uavgjort og 2 tap er ikke formen inne. Landslagsstjernene Mario Mandzukic og keeper Danijel Subasic har gitt seg på det kroatiske landslaget. Utover dette kan landslagssjef Zlatko Dalic stille med de øvrige VM-spillerne.
Gjestene på sin side kommer fra hjemmetap mot England 2-3 i siste match. Spania lå overraskende nok under 0-3 til pause, men klarte å redusere 2 ganger i andre omgang. Ellers har de 3 seiere siden fotball-VM, noe som gjør at de leder gruppen. Av spillere er Jordi Alba tilbake i troppen for Luis Enrique. Ellers er Nacho og Daniel Carvajal begge fortsatt skadet.

Vi tror at Spania vinner selv om det er tøft å møte lag fra Balkan. Spania 2 i odds er godkjent og kan definitivt singelspilles.

Belgia – Island kl. 20:45

Nok en Nations League kamp står på programmet i seeding A, gruppe 2 mellom Belgia og Island. Dessverre for våre islandske vikinghelter har de rykket ned til seeding B før dagens match. Nations League har blitt et lite mareritt for den islandske treneren Erik Hamrén med tre tap og en uavgjort. Tap borte mot Sveits 0-6 og 0-3 hjemme mot Belgia sier sitt og Island må her revansjere og gjenerobre noe av stoltheten. Likevel kan det være vanskelig i og med at Ragnar Sigurdsson må sone med karantene, mens lagets stjerne Gylfi Sigurdsson heller ikke kan være med.

Dessverre for Island møter de et godt Belgisk lag som ikke har tapt på sine 4 siste kamper. Belgia leder gruppen, men kan fortsatt miste førsteplassen selv med seier her. Av spillere er Thomas Vermaelen og Jan Vertonghen skadet. Romelu Lukaku ble byttet inn i Manchester-derbyet sist søndag etter å ha vært ute med en hamstringsskade, men er nok tilbake her. Med Lukaku tilbake og en knallsterk seiersrekke mener vi Belgia vil vinne komfortabelt og mener oddsen på hjemmeseier til 1,15 er for lav til å spille på. Vi velger heller å se på handikap på 0-1 ettersom Belgia er i flytsonen og har formen inne. Derfor spiller vi på handicap fulltid 0-1 til 1,55.