Spennende lesning i den nyeste utgaven av Bjerke magasin!

I denne utgaven får du en god og detaljert oversikt over nyhetene fra årets klokkemesser i Sveits; SIHH og Baselworld, i tillegg til et fyldig intervju med alpinstjernen Kjetil Jansrud og en spennende reportasje om magnetisme og mekaniske klokker.

 

Årets nyheter fra Baselworld i Sveits

Baselworld i Sveits er klokkemessen alle klokkeentusiaster må besøke en gang i løpet av livet. Her yrer det av spennende nyheter fra alle de største produsentene i verden.

Årets Baselmesse vitner om en positiv stemning i markedet, hvor flere av de største produsentene har gjort større økonomiske løft og modernisert utvalg. Eksempelvis ser vi at Rolex har gjort en kjempesatsning på Oyster Perpetual Datejust og hos Patek Philippe har en ny generasjon deisgnere fått utfolde seg. Alt dette og mye mer kan du lese mer om i magasinet.

 

Kjetil Jansrud – sans for tid

Foto: Einar Aslaksen / Pudder Agency.

I magasinet kan du også lese et spennende portrettintervju med en av Norges aller største alpinstjerner gjennom tidene. For ham handler det alltid om å forbedre tider og det er hundredeler som teller. Hva er hans forhold til tid og klokker?

 

Magnetisme og mekaniske klokker

Magnetisme og klokker er ikke en god match, men finnes det løsninger?

Alt dette og mye mer kan du lese i Bjerkes nye magasin!

Urmaker Bjerke

Familieeid selskap etablert i 1923

Tre butikker:
– Karl Johansgate 31, Oslo
– Nedre Slottsgate 11, Oslo
– Torgallmennningen 9, Bergen

Nettbutikk 

Merker:
Patek Philippe, Rolex, Vacheron Constantin, Breguet, Blancpain, Jaeger-LeCoultre, IWC, Hublot, Omega, Cartier, Panerai, Bulgari, Tudor, Tag Heuer, Longines, Montblanc og Bell&Ross.