Piknik i Parken arrangeres for femte året på rad i Frognerparkens sydligste del. Det er kanskje en liten festival – men en stor hagefest!

Her får du den gode festivalfølelsen, blandet med deilig piknikstemning. Byens beste rullende kjøkken er på plass i form av food-trucker av alle slag og på scenen står et knippe artister fra fjern og nær. Nytt av året er filmvisningene, med vinnerne av Grimstad kortfilmfestival som skal vises på søndagen.

Her kan du kjøpe billetter til Piknik i Parken!

Piknik i Parken er spesielt stolte av de bra artistene som er med i årets program! Med selveste Susanne Sundfør som headliner på fredagen setter hun standarden for en festival med høyt musikalsk nivå.

Dessuten skjer det masse andre spennende ting rundt omkring på området! Her blir det leselounge med Deichman, Popsenteret og Øvingshotellet, PIP yoga, popyoga og Søndagsdetox i tillegg til blomsterbindingskurs med Interiør Magasinet og Floriss!

Dette er alle artistene som skal spille på Piknik i Parken!

Få med deg disse artistene:

Susanne Sundfør: Fredag, hovedscenen kl. 21.30

Med albumet Music For People In Trouble topper Susanne Sundfør alle årets-beste lister i 2017. Susanne Sundfør har etablert seg som en av våre aller største artister med fantastiske album og konserter.
Den første runden med konserter, tidligere i år, ble utsolgt på rekordtid, og vi er enormt stolt over å han Susanne Sundfør på årets plakat sier Peer Osmundsvaag, bookingsansvarlig i Piknik i parken. Inspirasjonen til hennes siste album er hentet fra en definerende reise Sundfør gjorde til ulike kontinenter, miljøer og politiske virkeligheter – fra Nord Korea til Amazonas, og den visuelle opplevelsen forsterker tematikken. Det hele er en unik og magisk opplevelse.

Phoenix: Lørdag, hovedscenen kl. 21.30

Phoenix og frontmann Thomas Mars har for lengst sjarmert Norge i senk. De har tidligere levert fantastiske konserter på norsk jord og det vil for mange bli svært stort å få det internasjonale millionselgende bandet tilbake. Med sitt ferske album ‘Ti Amo’ og en omfattende pågående verdenstur tar kvartetten fra Paris turen til Oslo for å headline årets Piknik i Parken. Franskmennene spiller dansbar herlig indie-rock og er kjent for sin spilleglede og sine livekonserter.

Mew: Søndag, Hovedscenen kl. 21.30

I 2018 er det hele 15 år siden danske Mew slapp sitt ikoniske og kritikerroste album, Frengers. Indieheltene har aldri tidligere fremført albumet i sin helhet, men på søndag 17. juni skjer det i Vigelandsparken. Under Pipfest- søndagen vil danskene fremføre hele deres legendariske album. – Vi er mektig stolt av at Mew Frengers 15th Anniversary Celebration blir på årets Pipfest. Mew er et band vi har ønsket oss lenge og Frengers i sin helhet kommer til å bli magisk. Comforting Sounds ut i Oslonatta er kvelder du husker.