Bjørklund og Hegnar Agenda lanserte i mars 2017 en konkurranse om å komme med den beste ideen til et frieri. Det skulle være et personlig, kreativt og romantisk frieri og den heldige premien var en eksklusiv en-stens diamantring fra Bjørklund til en verdi av 50.000kr. Nå er endelig vinneren kåret!

Ofte hører man om menn som drømmer om å fri, men som bare trenger en liten ekstra dytt, og Bjørklund hadde et sterkt ønske om å være den lille ekstra dytten, slik at de kunne oppfylle drømmen til et heldig par. I tillegg ville vinneren få en flott Masterpiece lysestake fra Georg Jensen, sponset av Designforevig.

Flere hundre forslag ble sendt inn, med massevis av kreative ideer. Allikevel måtte det plukkes ut kun en verdig vinner til slutt. Denne vanskelige avgjørelsen skulle tas av en jury. Denne juryen besto av ansatte i både Hegnar Agenda og Bjørklund, og de falt pladask for ideen til politistudenten Sebastian.

– Ideen traff på alle kriteriene: kreativ, romantisk og overraskende, sier jurymedlem Richard Kristoffersen.

Ideen gikk nemlig ut på å lure kjæresten med noe av det hun frykter mest: å bli stoppet av politiet!

Sebastian avtalte med noen av betjentene i politiet at de skulle stoppe bilen han og kjæresten kjørte og beskylde dem for å ha stjålet den. Sebastian visste hvor stresset Hannah blir i slike situasjoner og håpet at hun ville ta det med et smil når det kom for en dag hva som egentlig var planen.

Se hvordan det hele gikk for seg her:

Og Hannah selv var strålende fornøyd:
«Etter å ha landet på jorden etter en surrealistisk opplevelse følte jeg en enorm lykkerus. Å gå fra å være svært stresset til utrolig glad var en opplevelse lik ingen andre!»

Går du med planer om å gifte deg? Forslag til gifteringer og frierringer fra Bjørklund finner du her.

Sijabra kan hjelpe deg med bryllupsplanleggingen. Registrer deg i dag.

NB: Disse betjentene har brukt fritiden sin til å hjelpe Sebastian, og var ikke på vakt da dette ble spilt inn.